• 14 Mayıs İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 5 gün, 12 saat, 11 dakika, 44 saniye önce

Dıtmas Drıve hem performans hem pedigri olarak bu seviyelerin üzerinde, istikrarı da var, yarışın net favorisi. Sayısız açık yarış atı veren Stage Door East’ın torunu Verlabano çimde değişebilir, dikkat edelim. İyi pedigrisiyle Last Roman ve kısa çimde iyi yavrular veren Yörükhanım’ın torunu Formidable son tercihlerim.

 

4 Yaşlı Araplar büyüklerin handikap seviyesinin üzerindeler. Önce Saygon sonra Vaseem aşağı yukarı bu seviye atları kolay geçtiler. Vanlımaho bu ikiliden daha iyi bir at, yaşıtlarının yaptığını onun da yapacağını düşünüyorum. Startla beraber Günebakış’ın dibine yatarak, her zaman yaptığı gibi virajla beraber numaraya çıkıp direnmesini bekliyorum, bankom

 

Kaneko’nun kızı Zuzunaz iki yarışında da bu grup için çok iyiydi,  çimde anormal değişen bir tay olmazsa kazanacaktır. Bir iki at gözüme çarptı, onları da değerlendirmek istedim.

Sinyor Şamil, Serkan Bey gibi iki tane nitelikli çim atı veren Figaro’nun Three Valleys’den verdiği  My Golden Girl çimde çok daha iyi olmalı, kumda bozulan totosuyla cazip çıkacağı bugün değerlendirmekte fayda var. Fırst Exit, Whıte Orchıd, My Daughter Heja ve Yıldırım Kız da çimde değişebilecek pedigriye sahipler, ayırmayalım kapalıdır.

 

Faır Mont’u geçen, Rıght Or Wrong’a çok yakın kaybeden Neruda, uzun çim yeteneği olarak çok üstün olduğu bu grupta net favori, ikinci tek arayanlar için benim en öncelikli önerimdir.

Kısası daha iyi olsa da Festina Lente, Neruda’nın son yarışını seviyesine çıkabilme ihtimali en yüksek at.. Çimde istikrarlı yapısı ve yeterli performansıyla Canşen son tercihim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,11,7,2

2.Ayak: 4,1,6,10

3.Ayak: 4

4.Ayak: 12,7,10,11,4,6

5.Ayak: 3,1,2,6,5

6.Ayak: 2,,3,7


Cengiz Gürbüz