• 14 Mayıs Kocaeli ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 11 ay, 1 hafta, 3 gün, 22 saat, 35 dakika, 44 saniye önce

Son ayak 13 Vıctory Fıle eklenmiştir.



King Ömer
’in mesafe gücü bu atların net şekilde üzerinde. Hemen hepsi kısacı, sürat atlarından oluşan bu grupta kolay kazanması gerekir, ilk bankom.

Tayların ilk yarış performanslarını değerlendirecek olursak Dem Dem grubun en ayağına çabuk ismi. Kuma dönen bir Cuvee olarak daha iyi koşması gerekir ki anne hattı da daha ziyade kum veren dişilerden oluşuyor. Mehmet Kaya’nın bu tip atlarda becerisiyle birlikte düşününce başladığı gibi bitirmesi çok normal görünüyor. Yarışın favorisi Kumarbaz biraz ürkek yapılı olup yarışa uyum sıkıntısı yaşıyor. Belki Dem Dem’den daha iyi bir tay olabilir ama iki atın düzlüğe çıkış pozisyonunu hesaplayacak olursak bugün daha şanslı olan Dem Dem

Denizsefası son koşusunda biraz mesafeden etkilendi. Uzunda elde gelip yarış sıkıştığı an akışını kaybediyor. Bu mesafeyi daha etkili koşacaktır. 80 Cahide’nin kızı Camgöz’ün ilk kaba kum yarışı başarılı. Biraz geç yürüdü, tam ayak değiştirdiği esnada yarış biri. Bu atlarla koşabilir, mesafe güzel. Ezinegelini aylar sonra kendi istediği gibi gelişecek bir yarış buluyor. Numarayı alıp virajda koparamabileceği bir gidişat var. At bence kötü durumda da değil. Akçay kurnaz binebilirse günün en tersi sonucuna imza atabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2

2.Ayak: 6,2,9,11,10,4,1,3

3.Ayak: 3

4.Ayak: 1,2,3

5.Ayak: 1,7,5

6.Ayak: 4,3,1,2,7,10,11,13


Cengiz Gürbüz