• 14 Nisan Ankara (Güncelleme)

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 6 gün, 8 saat, 27 dakika, 58 saniye önce


Sarıyerli'nin çıkmasıyla kurgular güncellenmiştir. Son halleri aşağıdaki gibidir.

Ankara’da çok kalabalık olmamasına karşın dengeli bir program var. Dünkü İstanbul’a işaretle ‘dağ fare doğurdu’ tanımının tersi tezahür edebilir. 

İlk altılıda Unchained’ın tempo ve kum yeteneğiyle sonuca gitmesini bekliyorum, bankomdur. 

Şart 1 yarışta nitelikli sürat zemininde kurulmuş pedigrileri ve rakiplerinden pozitif ayrılan idman görüntüleriyle Berkenin Kızı ve Muro Başkan iki adım önde görünüyorlar. İç start ve etkili jokey katkısıyla Rıza Bey bu ikiliye bulabildiğim en makul alternatif oldu. 

İkinci altılıda banko tercihim Sarıyerli’dir. Grubun iyi atlarını benzer stilde buluştuğu bir yarış görünüyor. Söz konusu isimler Özgürsu, Vizigot ve Özaydın en güçlü düzlük yarışını numara götürerek koşuyorlar. Üçü olmasa bile en az ikisi mutlaka didişecektir. Kaizbert’in elit sınıfına göz kırpan Sarıyerli bu tip süratli yarışlara iyi son veriyor. Bununla beraber yarış kategorisinde değişkenlere de olumlu tepki verebilen bir at. Sentetikte bekleyip etkili olabilirken Kocaeli’de numara götürüp kazandığını da görebiliyoruz. Dolayısıyla iştahı yerindeyse dış etmenlerden etkilenme oranını minimum varsayabiliriz. Optimum gücünü ortaya çıkaracak pist mesafe, yarış gelişimi ve dişine göre rakipler yanında banko tercihim Sarıyerli’dir. 

Bol şanslar... 

 

Birinci Altılı 

1.Ayak: 1,4,2,5,6 

2.Ayak: Hepsi 

3.Ayak: 3 (Unchaıned) 

4.Ayak: 3,7,1

5.Ayak: 8,6,7 

6.Ayak: 1,7,2,4,8

 

İkinci Altılı 

1.Ayak: 3,7

2.Ayak: 8,6

3.Ayak: 1,7,2,4,8

4.Ayak: 6,2,7,8 

5.Ayak: 1,3,2,6,7,5 

6.Ayak: 4,2,7,8,6 

 
Cengiz Gürbüz