• 14 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 2 ay, 2 hafta, 29 dakika, 1 saniye önce

Fizik kalitesi ve mesafe tutuşu itibarıyla oldukça güçlü bir annenin olu olan Rising Story ilk yarışın sürat kalitesi yüksek bir taya geçilirken koşulan her mesafede büyüyerek kalitesi hakkında önemli işaretler verdi. Uzayan mesafede, vasat altı bu gruba geçilmesi benim açımdan sürpriz olur, bankom.

 

Bildenhan start yeri itibarıyla öne düşmesini çok kolaylaştıran bir yarış koşuyor. Bay Emir harici sınıfına yakın bir rakibi yok. Onu da bu şartlarda, kendi ortalamasını koşabildiği zaman geçeceğini düşünüyorum. İkinci bankom Bildenhan.

 

Şahin Han ilk yarışında iki tane sınıf tayın arkasında kalırken genel görüntü itibarıyla mesafe yapabilecek, tempo yarışı için yetenekli bir görüntü verdi, pedigri yapısı da buna yatkın. Bugün çok daha etkin bir yarış koşmasını bekliyorum. Favorim.

Annesi Zalasultan’ın fizik yapısını taşıyan The Derwısh iyi hazırlanabilmişse, ilk yarışındaki gibi sapmadan koşabilirse bugün için beklentinin çok üstünde bir yarış çıkarabilir. İki tay arasında sıralamamı oluşturan ölçüt mesafe oldu, biraz daha kısa olsa The Derwish’i ilk at önerebilirdim.

İstikrrarlı ve yeterli performansıyla Grande Aquila sonraki tercihim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,1,7,8,11,9,3,6,2,4,10

2.Ayak: 6 ( Rısıng Story )

3.Ayak: 3,7,5,6

4.Ayak: 2 ( Bildenhan )

5.Ayak: 6,7,2

6.Ayak: 7,5,3,1,4,11,9,10


Cengiz Gürbüz