• 14 Ocak Adana ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 5 gün, 23 saat, 44 dakika, 56 saniye önce
Son ayak Ucan Arjin cikarip, ikinci ayak Alexandrapoli ekledim.



Day Dreaming kızı Kenyona'nın tayı Crazy Boy mesafe ve pist odaklı grubun en iyi pedigrisine sahip. Özellikle üçlüye yeni dönülen bu dönemde mesafe yarışlarında ciddi bir fark yaratmasını bekleyebiliriz. Aradan döndüğü son 1200 yarışı bile bu gruba yeterli görünüyor, net favorim. Oğlum Çağlar tipik Cuvee görüntüsünden farklı olarak uzun sprint yeteneği olan bir tay, istediği tempoyu yakalayabilirse, grubun da uygunluğuyla yine iyi koşacaktır. Aprantisi ve son iki yarışı dolayısıyla çok geride kalan Viking Man de uzun mesafe yeteneği gösteren bir tay, onu da yazarak üç atla risk alabiliriz.
 
 
 
Ara vermeden önceki yarışında uzun süredir ilk defa eksik koşan ve sorunlu görünen Duquan'ın düzelmiş ve nefesliye bu grubun her zaman favorisi olduğunu düşünüyorum.
 
Özellikle süratli bir yarışta Bitcoin'i geçebileceğini gösteren Has Yağız ve kalitesiyle Bitcoin yazarak kapatıyorum.
 
 
 
Bankom yine Berkalp oldu. Son koşusunda da bankomuzdu ve sahanın aşırı ıslak olması sebebiyle son dakika koşmama kararı aldılar. Sahadan bire gir bilgi alabildiğim bir at olduğu için sorunlu olmadığını ve bu yarışın hedef yapıldığını biliyorum. Mesafe, grup vs her şey çok uygun, iyi durumdaki bir Berkalp bu grubu her koşulda geçmeli, kazanacağını düşünüyorum.
 
Bol şanslar...
 
 
 
 
1.Ayak: 1,6,10,4,9,12
 
2.Ayak: 5,6,1,2
 
3.Ayak: 2,6,7
 
4.Ayak: 3,4,7,6,1,2,5
 
5.Ayak: 2
 
6.Ayak: 1,12,8
 
 

Cengiz Gürbüz