• 14 Ocak İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 1 hafta, 5 gün, 6 saat, 7 dakika, 58 saniye önce

Yoğun programda gözümden kaçan numara hataları olabilir. Şablonu değil yorumları göz önünde bulundurun her zaman.


Lady Of Westport bir türlü beklenen sıçramayı yapamasa da bugün mesafesinde uygun bir grupla koşacak, onu geçen yarışı kazanır diye düşünüyorum. İlk rakip tabi ki Hatche. Three Valleys tayı Fıre Flame ve Lakshmi’nin kızı Indıan Prıncess ikilisinin son yarışları fena değildi, kapalı kutu taylar arasında bir parça da olsa gelişebilecek olanlar bu ikili gibi görünüyor. Safa  çok tehlikeli olabilir dikkat edelim, her zaman gücünü koşmuyor, gününde olursa etkili olabilir. Son sırada Pan İdol.

 

Saygon’un nasıl bir taktikle koşacağı bu yarışta epey önemli, Kocaeli’deki son yarışında virajda kaçakları bastırıp öne çıkarak kazanmıştı, bugün aynı taktiği denerse Babaeski’yi ve kendisini sıkıntıya sokabilir. Normalde, özellikle Babaeski çok şanslı görünüyor ama bu çekindiğim gidişat olursa yarış tehlikeli hale gelebilir. Candostum kıpırdamaya başladı, önce onu yazalım. Kadirefe yakın bekleyerek de koşmayı öğrendi, kısayı koşmaması için sebep yok, gidişat çekindiği şekilde gelişirse yaşıtlarını ve ön grubu geçebileceğini düşünüyorum.

Dört atla geçtim ama yüzde yüz içime sindiğini söyleyemiyorum maalesef, en tehlikeli yarış burası gibi geldi bana. Özsoy’u son rezalet yarışından, Montego’yu ciddi arasından eledim. Anılkaya eskisi gibi değil, gerisi vasat. Bakırcıbey de bugün rahat dursun.

 

Elmasınkızı Seyranım’dan erken kurtulabilirse yarışı bitirmeye çok yakındır.  Ama ikisi de seri ve ilk ihtimal olarak kaçmayı düşünen yapıdalar, dolayısıyla Elmasınkızı’na güvenmek bana riskli gibi geldi.

Acı Kahve’nin kilosu ağır olsa da bu grupta kesinlikle yazılması gerektiğini düşünüyorum, hafif uzayan mesafeyi de sevecektir. Buburç ve Canımçiçek yarışın kapalısı.

 

Yenilmez’in kaybetmesi skandal olur.

 

Black Orphan’ın son iki yarışı bu grup için çok yeterli, ciddi bir gelişim kaybetti ve bugün de kazanmaya çok yakın görünüyor, ikinci tek içi,n önerim  Black Orphan.

Rakip olarak Lovely Prens’den başka at bulamadım. Hemen hepsinin ya gidişatla ya grubun sertliğiyle ya da son durumları itibarıyla sorunları var.

 

West Life ve Yiğitalp yarışın performans favorileri. Vira Vira’nın kardeşi  Glory Lady’nin ilk koşusu kötü değildi, daha iyisini yapabilir. Impassable Girl nihayet son yarışında çok hafif kıpırdadı, bu grupta kesin yazalım. Kıll Bıll ve Crapy son tercihlerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 13,4,3,5,9,8

2.Ayak: 1,5,6,9

3.Ayak: 2,1,4,5

4.Ayak: 5

5.Ayak: 4/9

6.Ayak: 12,14,6,7,4,8