• 14 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 1 hafta, 3 gün, 16 saat, 16 dakika, 23 saniye önce
İlk ayakta gözden kaçırılmaması gereken tay Cracker Baby. Yarış çok süratli gidecek, Tharwa ve Yaralı Ceylan'ın sürati yarışı kısa sprinte uygun hale getirecektir. Bir iki yarıştır sert grupta koştuğu için etkisiz kalan Cracker Baby'den bugün çok etkili bir yarış gelecek. Asyafırtınası elit pedigrisi ve son koşusundaki iştahlı görüntüsüyle kesin yazılmalı. Kaçaklardan da Tharwa'yı tercih derek ilk ayağa üç at yeterli buluyorum.
 
 
 
İzmir'i misli kurabilmek adına Doyoun Hearted riskini almalıyız. Kalite ve form durumu itibarıyla bu gruptan fala bir at. Ön grupta her türlü yarış gidişine uyum sağlayabiliyor. Start yerinin de yardımıyla yarışa çok avantajlı başlayacak, bu gruba geçilecğeini sanmıyorum, lk bankom Doyoun Hearted.
 
 
 
Yeltay için zor bir yarış olacağını sanmıyorum, bu atı çim ve kumun çok ağır olmayan türevlerinde boş kalmış haldeyken yakalamak çok zor, ikinci bankom Yeltay.
 
 
 
Bütünay, Erduran ve Gölgesiz yazarak üçüncü ayağı kapatıyorum.
 
 
 
My Big Boy mahali yarış seviyesinde olan bu Maiden'ı artık kaybetmemeli.
 
 
 
Günün ağır favorileri içinde en zorlanabilecek isim bence Tarık Han. Yarışın yavaş gidişi Kırdeniz ve Ünalamca'nın şanısnı arttıracaktır. Özellikle Ünalamca öne düşebilirse, istediği yerde artırabilme özelliğiyle viraj üzerinde Tarık Han'ın yavaşlığından faydalanarak günün sürprizini yapabilir. Kırdeniz ve Kurtçabey de yazarak kapatıyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
 
 
1.Ayak: 1,4,2
 
2.Ayak: 8
 
3.Ayak: 3
 
4.Ayak: 2,1,3
 
5.Ayak: 5
 
6.Ayak: 3,4,1,2


Cengiz Gürbüz