• 14 Şubat Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 1 hafta, 4 gün, 21 saat, 19 dakika, 23 saniye önce

Yedili Ganyanın ilk ayağında Ahmin tutuyorum, Altıncı His ruhsal problemleri olan bir at, Halisle de muhtemelen çok favori çıkar, Ahmin riski alınmaya değer.

 

Black Adler’in yarışları yeterli, favori olmayı hak ediyor. Bambino’nun kızı Bambino Girl yarıştaki tek kapalı kutu tay, Lion Heart olmasıyla kaba kumda ve bu kadar zayıf grupta denemek lazım. Mesafesine dönen Jettay’ı da yazıp yeterli görebiliriz.

 

Ünlüoğlu 1200’de bu grubun her zaman favorisidir, hafif Kocaeli kumunda biraz eksildiğini düşünüyorum ama mesafenin 1200 olmasıyla her zaman ilk tercih Ünlüoğlu olmalı.

Bailamos kadar mesafe ayrımı yapan at şu an sahada çok nadir, araplarda da Taşçı Pehlivan var bu kadar net mesafe ayrımı olan, tam bir 1200 atı Bailamos, en kötü ikinci olur diye düşünüyorum. Özellikle misli beşli için Ünlüoğlu - Bailamos ikilisiyle risk alınabilir.

Time Attack, Ova Kartalı ve  Rüzgar Gold
yarışın sigortaları.

Ben Ünlüoğlu - Bailamos ikilisi ve Konıigin, Yılmabaşar bankolarıyla misli bir beşli deneyeceğim, imkanı olanlar mutlaka denesin.

 

Konıgın’e bundan daha uygun yarış bulamayız, bomboş kalacak, bu sefer ne Cankuzey var ne La Nouba, bu şartlarda kaybetmesi sürprizdir. Beklediğimin çok altında favori çıkmış, bu atların hiçbirinde boş kalan Konıgın’i geçecek potansiyel yok.

 

Tabi ki Yılmabaşar banko, sıralı için Atasoy.

 

Belarek bu seviyeler için iyi bir tay, vasat Dark Queen’in bu kadar abartılı favori çıktığı bir yarışta mutlaka yazılmalıdır. Longman biraz pedigrisinden bir şeyler koşarsa zaten kazanır, Magma Storm’u da yazalım yeterlidir. Son ayaktan eksiltmeyelim, Dark Queen’in azımsanmayacak bir kaybetme ihtimali var, en azından misli oyunlar son ayaktan para yapabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,7,5

2.Ayak: 5,4,,2,8,1

3.Ayak: 6

4.Ayak: 5

5.Ayak: 5,10,1,2,8,9,6,11,12

6.Ayak: 1,6,3,4

 

Cengiz Gürbüz