• 14 Temmuz İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 1 hafta, 3 gün, 11 saat, 14 dakika, 23 saniye önce

Birinci koşuda boş kalabileceği uygun grup yakalayan, çok iyi işlerle hazırlanan Elanilim tek tutuyorum.

 

İlk yarışı bu grubun üzerinde olan Shutka’nın kardeşi Maksımonna yine kolay kazanır gibi görünüyor.

 

Acquapura yedili ganyan için ilk bankom oldu. Performans anlamında yanına yaklaşabilir Urfagülü, Hatche ve Wıld Of Westport var ama kısa çimde üçüne de hakim durumda. Kocakaya’nın sanat icra ederek bindiği Three Valleys yavrularıyla bir yarış daha kazanacağını düşünüyorum.

Altılıya Urfagülü, Wıld Of Westport ve Hatche yazılarak kapatılabilir.

 

Uzun süredir Cheri Cheri Lady ile boğuşmak zorunda kalmasına geçen seneki durumunun bir tık altında olması eklenince Son Of A Legend sezon başından beri kazanamadı. Ama bu seviyeler için, özellikle 1200 de ve boş kaldığı zaman hala yeterlidir. ( Mayıs ayındaki Fikret Yüzatlı Koşusunu izleyebilirsiniz)

Geçen sene Sürat Koşusu’nu sonuna kadar getiren Son Of A Legend’ın, 1200’de çok geç toparlayacak Marvelous Iron, eski durumunda olmayan Dedemşah’ı ve diğer rakiplerini geçeceğini düşünüyorum, bankom.

 

Mesafesine dönen Runner Bull net favorim. Rakip sadece Yenilmez tutuyorum. Erken yürüdüğü ters mesafeli son yarışı bile iyiydi, uzun süredir ilk defa bir yerlere gelebileceği bir yarış koşacak, mutlaka yazılmalıdır.

 

Madrabaz’ı çok önde tutsam da bu sene canımı çok yaktığı ve yavaş giden yarış performansına pek güvenemediğim için Atmaca Beyi, Budakhan ve hatta Kutup da yazıp kapatıyorum.

 

Son ayakta beş atı grubun çok önünde görüyorum, Şahinşevket, Gergin , Can Tu Can, Bertkin ve Çağaçar’ı ayırmazsak kapalıdır.

Bol şanslar..

 

Sıralı İkili: 1.Koşu: 3 / 1,5,2 ( 28.00 )    5.Koşu: 4 / 2,5   6.Koşu: 7 / 8 ( 13.80 )

 

1.Ayak: 2 / 1,5,7

2.Ayak: 1,4,14,12,2,7,5

3.Ayak: 4

4.Ayak: 7,8

5.Ayak: 5,1,2,4

6.Ayak: 10,7,3,4,2


Cengiz Gürbüz