• 15 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 7 ay, 1 hafta, 6 gün, 2 saat, 50 dakika, 32 saniye önce

Ankara az atlı ve denk görünüyor. İkinci ayakta Secret Blood kazanmazsa tek yakalamak hiç kolay değil.

 

Karaateş’in sın iki koşusunu çok beğendim. Kısa mesafede sürat üzerine sprint yapabilen, etkili bir Kırımhan yavrusu. Ankara kumunda bitiricilik yapabilecek özelliklere sahip. Grubun ortalarında bariyer dibi beklemesi yapabilir, yarış da istediği sürate çıkarsa mutlaka gücünü gösterecektir, favorim.

Kaba kumda harika bir Maiden kazandıktan sonra iki yarış çim koşup ikisinde de kazanıra giren Kayakurt’un ikinci kum yarışı merak uyandırıcı. Yarışın en hızlı start çıkışı yapan ismi, direkt numarayı hedefleyip göründüğü kadar boş kalırsa yakalanması oldukça zor. Bir iki tavşan olsaydı Karaateş’i banko yazacaktım ama Kayakurt numarayı alırsa Karaateş’ten daha şanslı olacak. Risk almadan iki at yazalım, bence bu yarışı sorun yaşamadan geçeriz.

 

Secret Blood için bir şey diyemiyorum, kağıt üzerinde tek yazılabilir görünüyor ama içime sinmeyen bir şeyler var. Tuttuğum diğer taylara da şans vereceğim.

 

Lokum Oğlu numarayı Yaramaz’a vermeden başlayıp düzlüğe kadar arttırmak zorunda kalmadan gelebilirse, şimdiye kadar dibinde dolanıp geçemediği atları geçebilir. Çok kolay ve etkili hızlanıyor devamlılığı da var. Sıkıntı Yok ve Sakalaydın rakipleri.

 

Beşinci ayak yetenekli fakat kısacı tayların yarışı. Roughneck tipik sprinter görüntüsüne sahip, Davide anne sülalesinden hiçbir şekilde mesafe almıyor. El Rapido’nun numarayı alıp bitirmeye yakın olduğu bir koşu. Altı yarış içinde kimi tek yazalım derseniz önerim El Rapido.

Son koşusu dikkat çekici olan Cash To Master’dan mesafede bir tık daha etkili bir koşu gelebilir. El Rapido tek yazılmayacaksa Cash To Master kesinlikle düşünülmeli.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,2

2.Ayak: 4,8,9,5

3.Ayak: 1,5,7,6,2,4

4.Ayak: 2,4,3

5.Ayak: 2,,7,6,4

6.Ayak: 3,9,10,5

 
Cengiz Gürbüz