• 15 Ağustos Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 3 gün, 16 saat, 29 dakika, 22 saniye önce

Tharwa’nın İzmir’deki iki yarışını ve pedigrisini rakipleri Try My ve Miraykız’a göre daha çok beğendim. Anne Elmastütün, Fiıone’ye oradan da Scenic Sprit’e gidiyor. Bosporus’un da etkisiyle belirli seviyeye kadar kısa kumda garanti bir pedigrisi olduğunu söyleyebiliriz. İzmir’deki son yarışı daha iyi tayların yanındaydı. Hafif tereddütlü çıkmasına rağmen yarış içindeki çok iyi temposuyla öne geldi ve kazanan hariç tabeladaki tüm taylardan iyiydi. Aynı yarışı yapması halinde bomboş grubu geçeceğini düşünüyorum, net bankom.

 

Tornacı’nın kazanması için düzlüğü önde görmesi ya da önündeki ata erken hakim olması lazım. Aksi takdirde grup ne kadar zayıf olursa olsun kazanamıyor. Son yarışında bu şekilde koşma imkanı vardı ve ben de bir oyunuma tek yazmıştım.  Muhrip’in aşırı koşması sonucu ikinci kaldı. Benzer şartlarda kazanmaya çok yakındır, iki tek yazacaksanız ilk seçenek Tornacı olmalı. Sonra Bürebey ve aradan düzelmiş dönecekse Aynatınaz rakipleri.

 

Megaforce’un son yarışını hiç beğenmedim, gerçek gücünü koşmadığını düşünüyorum, yarışını yaparsa bu grubu geçer. Düzenli hazırlanmış görünen grubun potansiyelli atları ThorinRoyal Khan ikilisi, sırılsıklam kaba kumcu görüntüsüyle Dişi Aslan ve kaçaksız görünen yarışta, biraz uzun mesafeye rağmen Enopi rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,9,1,2,3,6,5,8,10

2.Ayak: 7

3.Ayak: 2,5,4,9

4.Ayak: 7,6,2,9

5.Ayak: 4,,1,3

6.Ayak: 4,1,2,8,11


Cengiz Gürbüz