• 15 Aralık İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 4 ay, 1 hafta, 4 gün, 16 saat, 41 dakika, 20 saniye önce

Son ayak Sea Sound ( 8 ) ile ilgili güvendiğim bir yerden iyi koşacak duyumu geldi. Grup sert olsa da yeri olanlar ilave edebilir.


İstabul misliye dönük görünüyor, Eskayra veya Buğrahan’dan biri kazandığı zaman dört haneli rakam görebileceğimizi sanmıyorum ki ikisinin birden geçilmesi zor. Son ayakta Bayazid’in en ciddi rakibi istikrarsızlığı, bir ihtimal Kweuke de gelişim gösterirse rakip olabilir. En ütopik seçenek de Mıster Bond. Üçünü de yazıp sonucu bekleyelim.

İki tekli bir kurgu oluşturdum. Laguna ve Eskayra banko tercihlerim oldu. Laguna çok güzel bir sprint kabiliyetine sahip. Bu anne taylık dönemi için çok etkili tay üretiyor. Tam kardeşi de yarış hayatına çok iyi başlayığp devamını getirememişti. Laguna istikrarlı koşabilirse iyi bir Kısa Vade dişisi olmaya aday. En ciddi rakibi Kınf Of Blue. Son koşusu tartışmasız şekilde bu grubun en üst düzey yarışıydı. Ama 1200 limitli bir tay gibi geldi bana. Son koşusunda sprint kalitesini bence 1400 de gösteremeyecek. 1300 çim koşusu da dikkatli izlenirse, uzun sprint yapıyormuş görünse de yarışın sonunda kesme eğilimi gösteriyor. Babası Halicarnassus’un iyi taylarının genelde kısa eğilimi gösterdiğini de düşünürsek Kınd Of Blue mesafe tahmini hakkında varsayımdan öte bir neticeye varabiliriz. Sonuç olarak, Kocakaya avantajına da sahip Laguna’nın son iki yüzün en güçlü ismi olup kazanacağına inanıyorum. Bankom.

Eskayra formunu maksimum seviyeye taşıdı. Özcan yarışı 2000 gibi koşturmayı başarırsa bu grubu kolay geçeceğini düşünüyorum. Bahsettiğim şey, tempoya göre Eskayra’nın tutacağı yer ile alakalı, koşu muhtemelen yavaş başlayacak. Yarışı bir noktadan sonra uzun sprinte zorlayacak şekilde yer tutmalı. Yapabilirse Eskayra için kağıt üstünde kolay görünen yarış sahaya da yansıyacaktır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,7,5,4,2,6,1

2.Ayak: 7

3.Ayak: 2,1,6,3,4,,7,5

4.Ayak: 2,3,4,8,7

5.Ayak: 6

6.Ayak: 5,6,4,,8


Cengiz Gürbüz