• 15 Ekim Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 6 ay, 1 hafta, 2 gün, 20 saat, 39 dakika, 1 saniye önce

Luna Lovegood orijin ve ekip olarak gruba dominant görünüyor. Kısrağın bütün taylarında sürat ve çim geçişi var, Kaneko’nun sınıf tay verebileceği bir anne. Dereceli ve yeterli işleriyle uygun grubu geçmesini bekliyorum, bankom.

 

Prenses Derya’nın son yarışını görmezden gelirsek, iki yarışlık Ankara performansı bu grup için çok iyi sayılabilir. Yer tutuşu, devamlılığı etkili, net iyi bir kısa çim atı. Yapı olarak da Adana çimini koşmaya yatkın görünüyor. Uygun grupta net favori tutuyorum.

Berfin Kızı’nın ilk çim yarışı dikkat çekici. İyi yer tutamamasına rağmen düzlük akışı etkiliydi. 73 Mebruke pedigride üçüncü anne pozisyonunda fark yaratmış görünüyor. Yarışın süratli gelişmesi durumunda en etkili gelecek isim olduğunu düşünüyorum.

İki tayla risk alınabilir.

 

Diğer yarışları favoriler üzerinden konuşalım.

Bruce Wayne’nin gücü bu gruptan fazla fakat formu ve kilo dezavantajı ne ölçüde olumsuz etkiler kestirmek zor. Rakipleri oldukça kalabalık, ben tercihimi ikinci seçenekten yana kullanıyorum.

Barikat, Gönlüm ile benzer stilde olup ikisi de çok seriler. Yarış gidişi direkt Lili Marleen’i işaret ediyor. Jokey inisiyatifleriyle sonuç değişebilir, üç tayı ayırmıyorum.

Aralıklı koşan Ustura’nın Adana’da ilk çim yarışı. Pistin karakteristik yapısı, Ustura’nın sağlık olarka güven vermemesi gibi detaylarla bence geçilmesi hedeflenebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8 ( Luna Lovegood )

2.Ayak: 4,6

3.Ayak: 2,1,10,5,6,3,4

4.Ayak: 3,5,2

5.Ayak: 2,3,5,1

6.Ayak: 11,2,4,1,7,3,10,13


Cengiz Gürbüz