• 15 Ekim Adana ( Güncelleme)

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 5 ay, 1 hafta, 6 gün, 59 dakika, 8 saniye önce


Banko tercihim Çelebi Cihan olarak değişti.


İkinci ayak için konuşacak olursak, eleme yaparak gittiğimizde Çelebi Cihan bariz şekilde önde görünüyor. Atların çoğu formsuz, ters mesafede koşan, kalitesi de Çelebi Cihan’a yetersiz isimler. Sahip değiştirdikten sonra, satılan Aracı taylarının çoğunda olduğu gibi gelişim gösteren Çelebi Cihan eski hali için bile çok uygun olan bu grupta kazanmaya oldukça yakın.

Vasily’nin limiti 1400’e kadar olsa da yarış içinde dolu kantarma ve kolay gidebilme avantajıyla arka gruptan ciddi bir avans alabilir. Adana’nın 1700 start yeri, yarışı start çıkışıyla birlikte düşünebilmeyi gerektiriyor. Vasıly için mesafenin uzaması bahsettiğim istisnai durumlardan ötürü, sadece bu rakipler için avantaj olabilir. Son olarak, orta mesafede yetenekli bir at olup yeni yeni kendini bulan Ocean Drive yazalım.

 

Yarışın performans favorileri Gıpsy Danger ve Flashıng Girl, önceliği bu ikiliye vereceğiz. Öte yandan kaçak atın olmayışı sonucu etkileyebilir. Müslüm durumu uyanıp Dublin’i erken öne götürebilirse yarışın yavaşlığını en etkili şekilde lehine çevirebilecek isim Dublin. Albany’i de ilave edip yeterli görebiliriz.

 

Kum atı anlaımında kağıdı ve performansı en düzgün isim Güzide Zeynebim. İkinci anne Sun Shine East başta Son Of Sun olmak üzere Sun Burn ile hatırlayabileceğimiz, bu seviyeler için özel bir kısrak. Son yarışına göre biraz daha gelişeceğini de düşünerek bu grupta tek yazmak gayet mantıklı görünüyor.

Bol şanslar..

 

1.Ayak. 2,7,3,1,9

2.Ayak: 7

3.Ayak: 4,7,5,3,1

4.Ayak: 5,1,7,6

5.Ayak: 4,1,9,5

6.Ayak: 4,1,3,12,2,7


Cengiz Gürbüz