• 15 Ekim İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 1 hafta, 1 gün, 10 saat, 43 dakika, 5 saniye önce

Sadece Aşemez’in harika durumda olması ve yarış karakteri bile Cankardeşler’i yıkmak için benim gözümde yeterlidir. Son dönemde, zaman zaman kolay kazansa bile, özellikle süratli pistlerde Cankardeşler güven vermiyor. İlk rakip Aşemez, sonra Serhantay, Kırdeniz, Denizim ve Firikya.

 

Banko tercihimi Miss Helin’den yana kullandım. Bugünkü iki rakibi Lady Derya ve Flashing Girl’e göre daha güçlü bir kısrak. Lady Derya’nın dibinde, kontrollü yapacağı yakın beklemeyle rakibine hakim olup Flashing Girl’e de direneceğini düşünüyorum, bankom.

Beşliler Flashıng Girl’ü de yazarak kapatabilir, rakibi Lady Derya değil Flashıng Girl.

 

Diliıran, Talip Han, Yeltay ve Bay Emir’i hariç tutarsak, özellikle erkekler bölümünde iğrenç bir üç yaşlı jenerasyonuyla karşı karşıyayız. Altepe ve Selkut’u görünce yarış çalışma hevesim kalmıyor. Bugünkü koşu özelinde sadece Talip Han ve Düşlem’i içime sinerek yazabildim. Altepe veya Selkut’tan yatsam gram üzülmeyeceğim. Diliran’ın çıkmasından sonra ekürisiyle birlikte önde kolay gitme imkanı olan Düşlem, Güle Güle’nin yaptığı yarışı yapabilir. Talip Han’ın geriden gelen bir ata kaybedeceğini sanmıyorum. Dolayısıyla burası Talip Han ve Düşlem.

 

Son ayak çok zor bir yarış değil, dört beş ata kapanıyor, sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,6,3,1,4

2.Ayak: 4,1,6,7,8,5

3.Ayak: 4,3,1,5,7,2

4.Ayak: 8

5.Ayak: 9,11

6.Ayak: 8,9,1,2,4

 
Cengiz Gürbüz