• 15 Haziran İzmir ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 1 hafta, 4 gün, 3 saat, 16 dakika, 44 saniye önce

Merthan'ın çıkmasından sonra Sideli ve Run For Vıctory kurgumun ana bankoları oldu. İzmir programının iki tekle ancak çözülebileceğini düşünüyorum.



İlk ayakta Sideli ve Branzini’yi rakiplerinin önünde ve yeterli buluyorum. Sideli’nin malum start problemi var ama beş – altı boy kalsa bile yarışını koşuyor. Chaste, Destan Ağa, Ciminli, Geçit Yok gibi benzer stilli ve kalitesinin altında kaçakları geçeceğini düşünüyorum, bekleyenlerden içinde de en etkilisi net olarak Sideli.

Uzun süredir hazırlanan Branzini için de yarış gidişi çok uygun, Sideli’nin startta aşırı kalması ya da eksik koşma ihtimaline karşı sigortam Branzini.

 

Banko tercihimi Merthan’dan yana kullanıyorum. Merthan, biraz kaprisli yapısına rağmen, Yeşil Yol’a iki – üç boy yaklaşabilecek kadar iyi bir kum atı. Form durumu, kalitesi, yaşı itibarıyla bu gruptan farklı yerde,  Kafkas Şahini’nin dibinden yapacağı beklemeyle virajda öne çıkarak kazanmasını bekliyorum.

 

Run For Vıctory’nın iki yaşlı kaba kum performansı için çok iyi bir orijini var. Vıctory Gallop / Beelıne pedigrili, 800/49 iş yapan bir tay herhangi bir iki yaşlı İzmir grubunda, çok üst düzey bir tay yoksa favoridir. Seri yapılı ve muhtemelen çok düzgün çıkacak bir tay olduğunu düşünüyorum,  kum odaklı bakıldığında çok uygun bu gruba karşı ikinci tek için adayım Run For Vıctory.

Bully Bully ve Mekiskir rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 6,7,8,3,2,4,11,18

3.Ayak: 1,2,5,9,8,6,3,7

4.Ayak: 8

5.Ayak: 5,3,6,4,8,7

6.Ayak: 5,8,6,7,1,2,3,4


Cengiz Gürbüz