• 15 Kasım Bursa

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 5 ay, 1 hafta, 2 gün, 20 saat, 48 dakika, 34 saniye önce

Yeterli performansı ve fena olmayan süratiyle Çayırağası, yarışın belirleyici tayı. Kendisine mukavemet gösterebilecek tayları aramalıyız. Kurtel’den transfer edilen Colour Of Light’ın kum koşabilmiş kardeşleri var. İlk rakip düşünülmeli. Beğendiğim aygırlardan Amerikalı’nın iyi bir anneden ürettiği Özkan Rüzgarı, pist değişimiyle fena olmayan ilk yarışının üzerine ciddi anlamda koyabilir. Yarışın olmazsa olmazıdır. Üç tayla geçeceğimize inanıyorum.

He İs Mine tempoyu yönetebilme şansı yakalıyor ki en iyi yarışını da bu biçimde koştuğunu söyleyebiliriz. Numarayı belirleyerek veya önüne aldığı yavaş tempolu bir atı doğru yerde ayırıp sonuca gidebilir. Rakip tercihim iyi bir seviye yakalayan ve mesafe gücüyle Key Of Magic oldu.

Bankom dördüncü ayakta Sultan Celim’dir. Kısrak fişine göre rakiplere karşı her zaman sonuca gidebilecek bir kısa mesafe yeteneğine sahip. Mesafenin 1300 metre gibi kendisinin optimum gücüne hitap den bir uzunlukta olması yarış gidişinden bağımsız şekilde tercihimi belirledi. Namık Bey’in son yarışı epey parlak görünse de mesafeni patlayıcı sürat yeteneğine hitap ettiği koşullarda Sultan Celim’in rakibini ayıracağına inandım, bankomdur.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 4,3,5

2.Ayak: 1,2

3.Ayak: 4,3,1,5,8,2,6

4.Ayak: 4 (Sultan Celim)

5.Ayak: 2,1,3,7

6.Ayak: 8,7,4,2,3,5,9,11,12


Cengiz Gürbüz