• 15 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 1 ay, 1 hafta, 3 gün, 18 saat, 47 saniye önce

Daintree bir mesafe atı gibi koşmasa da grupla arasında ciddi bir klas farkı var.  Usta jokeyiyle muhtemel bir mesafe sorununu da bu tayların yanında aşarak sonuca gideceğini düşünüyorum, bankom.

Üçüncü ve dördüncü ayak az atlı fakat plase veya küçük ölçekli sürpriz ihtimaline açık yarışlar. Hazeleyes ve Kara Duman bu konuda ilk şansı verdiğim isimler. Sıralamam şablondadır.

 

Tabelada Taşıyıcı ve O Bir Reis ikilisini tutuyorum. Taşıyıcı için bir moral yarışı olarak hedeflenmiş, Tumbul Çiçeği hariç tamamına hakim olduğu grupta, fark yaratarak koşabildiği mesafede net favoridir.

O Bir Reis’in uzun yarışı etkisiz görünse de o yarışla bu yarış arasında tempo farkı olacaktır. Bence orta mesafeye daha yatkın fakat bu kez tecrübeli şekilde, daha sonuç odaklı koşma şansı bulacağı yarışta etkili bir mesafe performansı vereceğini düşünüyorum.

Tumbul Çiçeği’ni bu mesafede eksik bulduğumdan yazmıyorum.

 

Roughneck’i son koşusunda üst grupta banko önermiştim. Beklediğim akdar koşmasa da, o hali bile bu gruba yeterliydi. 1500’ü bu  atların yanında çok koşacağını düşünüyorum. Gün içinde, Daintree dışıdna gözümü en dolduran banko adayı kendisidir.

Baba Cuvee’nin son yarışı ölçü alınmamalı, kendisinden daha süratli atların yanında yeteneğini koşma şansı bulamadı. Bugün start avantajıyla temiz bir tempo yarışı koşma şansı var. Kazandığı yarışa göre konuşacak olursak formu çok iyi olup yeteri kadar diri bir düzlük görebilirse bitirme şansı var.

İki at bence net yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,1,2,4,5,6,7,8

2.Ayak: 3 ( Daintree )

3.Ayak: 3,6,1,4

4.Ayak: 2,4,1,3,5,6

5.Ayak: 1,4

6.Ayak: 4,7


Cengiz Gürbüz