• 15 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 1 ay, 1 hafta, 1 gün, 15 saat, 50 dakika, 19 saniye önce

Bu mesafede start çıkışından fotoya kadar süratini her yerde diri tutabilen Çetinel yarışın belirleyici tayı olup onu geçebilen kazanacaktır, ilk şansı veriyorum. İz Peşinde muhtemel sağlık problemlerinden ötürü tam vitesiyle koşamıyor, yine de yeteneği ihmal edilmemeli. Ballıkaya’nın kumcu ve sınıf üretme potansiyeli olan bir anneden verdiği Oğlum Yusuf’un ilk yarışı gayet tatminkardı. Start çıkışı acemiliğini aşabilirse bu kez kazanmaya koşacaktır. The Mos Gorgeus parlak sürati ve edindiği tecrübeyle şablona aldığım son taydır.  

Kurtel ekürisi yeni ‘Hayalet Kız’ı Spae Walk ile bulmuş görünüyor. Tay ilk yarışında güçlü bir kum potansiyeli vaat etmişti. Nitekim devamında düzlüğün ikici yarışını domine ederek kazandı. Yeteneğine hitap eden mesafede ve odlukça uygun rakipler yanında bir kez daha kazanacağına inanıyorum, tereddütsüz bankomdur.  

Oncel Pasha db ilavesine olumlu tepki vererek kaliteli tayların yanında en iyi Maiden performansını koştu. Tıpkı Çetinel gibi etkili mesafesinde yarışın ölçüsünü belirleyecektir. İlk yarışında üzülmeden yarış görüp yeteneğini gösteren Muharebe bu kez potansiyelini düzlüğe taşıyacaktır. Kısa ara veren Batı Kasırgası, plase taylar içinde şans vermeye değer tek isim görünüyor. 

Bol şanslar... 

 

 

1.Ayak: 9,6,7,5,3,1,8 

2.Ayak: 1,4,7,8 

3.Ayak: 5,3,1,4,8 

4.Ayak: 4,1,6,5,3 

5.Ayak: 1 (Space Walk) 

6.Ayak: 9,8,2 


Cengiz Gürbüz