• 15 Mart Bursa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 3 gün, 11 saat, 14 dakika, 8 saniye önce

Baba Ferhat, Zülfo Kırve’den de Sinyor Şamil’den de üstün bir kum yeteneğine sahip. Son yarışında jokeyini düşürmesi ve Zülfo Kirve’de Gündüzeli’nin olması cazip çıkmasını sağlayabilir. Yedili ya da çifte için güzel bir tek adayı.

 

Ampıhıtrate boş kaldığı hiçbir kısa kum yarışı kaybetmedi. Bugün yine sıfır kaçaklı bir yarış yakalamış. Nemli pisti de kaba kumdan daha iyi koştuğunu düşünüyorum, kazanmaya çok yakındır, bankom.

 

Kıng Cubaz’ın kısa kum kalitesi ve yer tutuşu itibarıyla grubun önünde olduğunu düşünüyorum. Native Khan zaten Bursa Maiden seviyesinin üzerinde taylar veriyor, annesi de kısa kum için iyi bir anne, en kötü ikinci olur. Scarface / Sky Classice çaprazlı Lost On You’nun pedigrisi ve idman görünümü yeterli, işlerinin sonunu hep güzel yapmış ki taylar için bu önemlidir. 1400’de de çok uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyorum. Genel olarak şablonu ufaltmak için önerim ikinci ayağın Kıng Cubaz, Lost On You şeklinde kısılması. Yedili Ganyan için de geçerli.

Sonra Alidev ve Al Paçino.

 

Amazing Love’un boş kalma imkanı var, bu şartlarda ve nemli pistte Tralles Girl, Gazelle Eyes ikilisini zorlayabilir, İpekkız’ı da yazalım, kapalı olsun.

 

Koralay bir iki yarıştır bu grubu geçse de kaybetmesi sürpriz değil. Babamenduh, Kutluerinoğlu, Sibiryalı ve Başmimar dörtlüsünü de yazalım. Üçüncü ve dördüncü ayak az atlı olmasına rağmen bence kısılmaması gereken yarışlar.

 

Batı Garajı’nın oğlu Batı Rüzgarı iyi yer tutamadığı ilk yarışının düzlük performansıyla mesajı verdi. Batı Grajı’nın yavruları koştukça gelişen, uzuna yatkın yapıda ve bu seviyelerin çok üzerinde potansiyele sahipler.  1400’e çıkan mesafe ve gelişen tecrübesiyle zayıf grubu geçmeye çok yakındır. Alternatif teklerden bir tanesi.

Dai Jin’in oğlu Kıng Power’ın da ilk yarışı gayet yeterli, Batı Rüzgarı potansiyelinde olduğunu düşünmüyorum ama at yazılacaksa önce o yazılmalı. Sonra Bang Bang, Divine Boy, Sweetest Devotıon ve Sönmezsultan.

 

Marissa muhtemelen kazanır ama nemli kumda Rengül’ü de yazıp kapatalım.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5

2.Ayak: 4,5 / 2,3

3.Ayak: 2,1,5,3

4.Ayak: 1,4,5,2,3

5.Ayak: 1,,3,2,8,10,11

6.Ayak: 3,4

 
Cengiz Gürbüz