• 15 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 1 hafta, 4 gün, 2 saat, 37 dakika, 55 saniye önce

Çıkan Cep Durak yerine Altın Kafes ekledim.


Hard Gold’u Dimond Cash’in
çok seri yapısı rahatsız edebilir. O yüzden tek bırakmak istemedim. Mesafesine çıkan Sierra Maestra gücünü koşarsa ciddi rakiptir.

Başlamışken  Bloomy, Altın Kafes ve Whısper üçlüsünü de yazıp ilk ayağı kapatıyorum.

 

Nevhat’ın kısa çimde çok yetenekli bir tay olduğunu düşünüyorum. Annesi Vogue Alarm, özellikle taylık döneminde sınıf at verme potansiyeli yüksek bir kısrak. Nevhat ilk yarışını kazanırken Borantay, Khan Of Ghost, Hard Gold gibi iyi tayları geçti. Eşgalini ve temposunu ben çok beğendim.  Pan River’a değil tamamen annesine ait bir tay. Uzun süredir idmanda görünüyor, sentetikte eksilmeyecekse, Halis’in idareli binişiyle bence bu tayları geçer. Başta tek bırakmayı düşündüm ama Katsuya gibi sağlam bir banko varken biraz daha garanti bir oyun vermek istedim. İki tekli oynayacaklar için banko önerim Nevhat.

Namtar’ın son yarışını çok beğendim, bugün de benzer seviyede koşması durumunda zayıf grupta çok şanslıdır. Tecrübesiz şekilde İstanbul’da  üç yaşlı İngiliz Maiden’ı kazanan Macadamia’nın potansiyelinden çekinmek lazım, son tercihim.

Krıs Angel’ın Aslan Koçum varken kaçamaz diye düşünüyorum, kısa sprintle kazanabilir mi, şansı yok diyemem  ama şablon fiyatından elemeyi tercih ediyorum. Best Spot’un ilk yarışındaki grubu zayıf buldum, bugün kilosu baya artmış ve daha iyi taylar var, risk alıp elediğim ikinci tay oldu.

 

Katsuya uzunu eksik Diamond Flame ve seviyesinin bir tık altında Mother Of Dragon – Crazy Island ikilisini geçmelidir, bankom.

 

Kutup bu sefer boş kalır gibi görünüyor, Şükrü’yü bu daha çok zorlayabilir. Önce erkek Kaizbertler, sonra Alderamin.

 

Beşinci ayaktan cazip sonuç çıkabilir. Headway boş kalacak gibi görünüyor, 1200’ü bu atların yanında bitirebilir, günün en şanslı bombası olduğunu düşünüyorum. Pan Reka’dan da iyi bir yarış gelebilir. Tam sıralamam şablonda.

 

Matra 66’nın oğlu Korcan ne kadar kısalırsa o kadar iyi koşuyor. Bugün çok da uygun grup yakalamış, net favorim. Hançerhan için de benzer şeyler geçerli.  Akçeşme’nin kısası bu gruba yeterli. Nuşanınoğlu, Feracehan, Ömerhanbey ( kısayı daha iyi koşuyor, grup da uygun ), Keremefe ve Yıldızabakan daha sonra.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,10,4,5,11,2

2.Ayak: 4/10,5

3.Ayak: 4

4.Ayak: 2,1,4

5.Ayak: 3,2,4,6,7,8

6.Ayak: 13,16,2,10,11,12,14,5


Cengiz Gürbüz