• 15 Mayıs Urfa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 1 hafta, 2 gün, 19 saat, 43 dakika, 40 saniye önce

Blue Life dönem denem iyi yarışlar koşup uzun süre ortadan kayboluyor. Yine durgun olduğu bir dönemde olduğunu söyleyebiliriz. Ama bugün grup ve yarış gidişi bence çok uygun, iyi koşması için olması gereken her şey var. Sıfır kaçaklı bir yarışa çıkıyor, Blue Life tarzı önde yarış yapan ama seri olmayan atlar Doğu’da çok zorlanıyor, o yüzden Blue Life için bugünkü yarış gidişi uzun süredir bulabildiği en uygunu. Kaçak rakiplerinden Tay Bike çok startta kalmaya başladı, Piyona da öne hamle yapana numarayı veriyor, onun da start çıkışı çok iyi değil. Bu şartlarda Blue Life öne gelemese bile çok kolay şekilde iki gidecektir, biraz bile gücünü koşarsa çok şanslı.

Son yarışında kıpırdayan Dark Chocolate’nin bu seviyelerden üstün potansiyeli var,  düzgün başlayabilirse o da çok şanslıdır. İlk ayağı iki atla risk ediyorum, kapatmak için en az yedi, sekiz at yazılmalı, ben tercihimi bu şekilde kullanıyorum.

 

Ozibey boş kalacağı şartlarda çok uygun gruba çıkıyor, kolay kolay kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Cazipleştirmek için Savaşer denemesi yapılabilir, durumu kötü değil, Ozibey’in dibine erken sokulabilirse, inatçı karakteriyle rakibini zorlayabilir.

 

Dişidi 1200’de Urfa’nın en iyi üç yaşlı dişisi, normal şartlarda bu gruba kaybetmemelidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,6

2.Ayak: 6,7,13,5,1,4,3,8,9

3.Ayak: 5,,9

4.Ayak: 1

5.Ayak: 10,6,2,12,7,1,15

6.Ayak: 13,1,2,6,11,12


Cengiz Gürbüz