• 15 Nisan Ankara ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 gün, 11 saat, 9 dakika önce
Son ayak Özdemir ekledim.


Hürkuş
kısada daha kuvvetli geliyor, uygun grupta yarışın net favorisi. Canpetek yarış gördü ve iyi koştu, startta takılmasından ötürü az atlı yarışlar yer tutması için daha avantajlı, mutlaka etkili olacaktır. Düldülbir'in bomboş kalacağı bu yarışta hiç tutulmaması doğru değil, Urfa'da Küçükmatra, Dıstant Rısıng gibi atlarla eşit yarış koştuğunu unutmayalım, mutlaka yazılmalıdır. Ufaltarak geçmek isteyenler üç atı risk edebilir. Sıralamam şablonda.

 
Yolcu Han'ı Beynam'ın bozmayacağından emin olsam tek verecektim ama Beynam varken ve tercihli start çekmişken risk etmeyelim. Onurkan son yarışında kötü faul yedi ama yemese bile kazanır görüntüsü yoktu, kardeşlerinin altında yarışlar koşuyor ama uygun grupta yazılmalıdır. Sagami son tercihim.

 
Son yarışından sonra, bugün boş kalabilecğei şartlarda ve bu grupta Peksoyunoğlu'nun yanına at yazmak mantıklı değil, kazanmalıdır.

 
Ardalı mesafe özürlüsü Başyiğit ve vasat potansiyelli Rojhatağa ikilisine bence yakalanmaz. Çeko Dayı'dan biraz çekiniyorum, sırılsıklam kum pedigrisine rağmen Kocaeli ve Bursa'da pek başarılı olamadı ama yine de, gelişen durumu, kilosu ve Ankara kumunda bir şans verilebilir. Ardalı, Çeko Dayı burası bende iki at.

 
Whıte Crest'e ne yedirdiler bilemiyorum ama o yarış içinde adım atmayıp düzlükte vasat sprint yapan at gitmiş, istediği yerde yürüyüp uzun sprint yapan bir at gelmiş. Külünk Ağa'yı virajda sıkıştırıp geçmeye çalışacak, ikisini ayırmayalım. Gallop To West sigortamız olsun.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 5,4,1,,3,6,7,2
 
2.Ayak: 7,5,6
 
3.Ayak: 1
 
4.Ayak: 1,4
 
5.Ayak: 2,4,5,1,3
 
6.Ayak: 3,5,6,4


Cengiz Gürbüz