• 15 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 gün, 19 saat, 37 dakika, 31 saniye önce
El Gambo'nun sentetiği kaba kumdan daha iyi koşacağını düşünüyorum. Zaman zaman start problemi yaşaması çekindiğim tek nokta. Takılarak çıktığı zaman önde yer tutmakta zorlanıp geri geliyor. Ama zor programda bir yerde risk almak zorundayız , ben El Gambo'nun kısa mesafe sentetik - çim yeteneği oılarak bu Maiden seviyesindeki grubun önünde olduğunu ve yakın bekleyerek de gelebileceğini düşünüyorum. Bu kadar geri kalmışken risk edilebilir.


 
Tay yarışında en süratli pedigri Bawepir'de. Mirzalağa, Canan Kızı, Ünlühat gibi çok seri üç tane at çıkaran kısrak familyasından geliyor, babası Özhaber de Şart-1 yarışa çok uygun bir aygır, mutlaka yazılmalıdır. Arhavilim, Doğuşan, Güneş Işığı ve Murtaza yarışın diğer şanslı tayları.


 
Gazibora Khan şu an için uzun mesafenin bir numaralı erkeği. Yaş almak da yaramıştır diye düşünüyorum, eksiksiz işleriyle ikinci tek için düşünülmesi gereken ilk at. İzmir'den çok iyi durumda gelen Greyempire'ın çimde daha iyi olacağını da düşünürsek Gazibora Khan için en tehlikeli rakip. Rebel Yell henüz potansiyelini tam olarak görebileceğimiz bir yarış koşmadı ama özellikle süratli uzun çim yarışı için ciddi ümit veren bir görüntüsü var, bence yazmak daha sağlıklı. Seyyah son tercihim.


 
Tezcanlı, Alemin Kralı kapalı.
 
Bol şanslar.
 

1.Ayak: 2
 
2.Ayak: 12,8,9,11,1,6
 
3.Ayak: 4,2,5,6,7
 
4.Ayak: 5,,6,8,9
 
5.Ayak: 3,1
 
6.Ayak: 8,14,2,5,9,15,3


Cengiz Gürbüz