• 15 Ocak Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 1 hafta, 2 gün, 12 saat, 56 dakika, 59 saniye önce
İki adet Maiden dişi yarışıyla cazipleşen bir Bursa programı var. İki yarışta da net öne çıkan bir tay ben bulamadım, mümkün olduğunca sıralamaya sadık kalmanızı öneririm.
 
 
 
Saichania doğru aygırı yakaladığı zama şahane tay veriyor. Tahiri, Kızılelma, Srichania ve son olarak da New Transatlantic ile hara kalitesini gösterdi. New Transatlantic yeni yeni oturan bir Saichania oğlu olarak önü çok açık bir at, bu tarz gruplara ancak eksik koştuğu zaman kaybeder, çok formda oluşuna güveniyor ve yine kazancağını düşünüyorum, bankom.
 
 
 
Han Kutlu, Erayşe'yi erken arkasına alabilirse bu mesafeyi yüksek ihtimalle bitirecektir, alternatif banko olarak değerlendirebilrisiniz.
 
Maviyasemin, son yüzde bir anda ortaya çıkıveren Fatihingülü ve Ayselhatun yarışın kapalısı.
 
 
 
Gümbürgümbür'ün yanına sadece, düzlüğe diri ve istediği boşlukta çıkabildiği zaman muazzam direnç gösteren Egebeyi'ni yakıştırabiliriz, iki atı ayırmayalım, Egebeyi'ni bugün yazmamak bence riskli.
 
 
 
Pedigri olarak mesafe potansiyeli gösteren ve kısa yarışlarında bile bu grubun bir tık üstü performasnı olan Lıon Flag ve Lord Of Darkness ikilisinin beşinci ayağa yeterli olacağını düşünüyorum. İki tay da Yörükhanım ve Vettori Call gibi yavrularına baskın bir mesafe kalitesi aktaran ikinci annelere sahip, geneli kısacı ve vasat performanslı rakiplerine hakim olacaklarını düşünüyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 1,3,4,7,9,10,11,12
 
2.Ayak: 4
 
3.Ayak: 3,,2,1,5
 
4.Ayak: 4,3
 
5.Ayak: 3,5
 
6.Ayak: 4,5,10,9,11,12,13,3



Cengiz Gürbüz