• 15 Şubat İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 4 gün, 13 saat, 55 saniye önce
Büyükdüşün'ün 1200'de kesinlikle bu gruba geçilecek kadar durmaması lazım. Sonkalelim sıkıştırmaya çalışsa bile Büyükdüşün 1200'de kolay kolay kesmiyor, Mertadam eski durumunda değil, pistin ıslanması da lehine olmuş, kazanacağını düşünüyorum.
 
 
 
İkinci banko olarak Gürsoyhan tercih edilebilir. İstikrarını koruyor, alt gruba inip, grup ve mesafe olarak da ideal koşullarını bulduğu bu yarışı kazanmaya çok yakındır.
 
Rakipleri önce Rıght Or Wrong sonra Pinkgold.
 
 
 
Stonehenge son koşusunda öne aşırı ısrar edince düzlük ortalarında yarışı bırakmak zorunda kalmıştı. Bugün daha kontrollü şekilde, Anzas'ı önüne alarak koşacaktır. Böyle bir yarış gidişinde Anzas, Stonehenge ve Harunhan'ın denk olduğunu ve ayrımsız yazılmaları gerektiğini düşünüyorum.
 
 
 
Serdümen uzuna çıktığı ilk yarışı kısadaki kadar güvenilir değildi, bugün geçilmesi benim için sürpriz olmayacak. Agenor gelişime açık bir tay, boş kalabildiği zaman direnci de artıyor, erken teslim olmazsa Serdümen'i zorlayabilir. Yarış gören, kumcu pedigrili Kararlı ve Özgünhan'ın mesafe kabiliyetini almış görünen Canözgü şans verdiğim diğer isimler.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 1
 
2.Ayak: 2,3,6,5,7,8,10,9
 
3.Ayak: 3,,6
 
4.Ayak: 4,3,5
 
5.Ayak: 3,4,8,1
 
6.Ayak: 3,1,2,11,8,7


Cengiz Gürbüz