• 15 Temmuz İzmir ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 3 hafta, 5 gün, 9 saat, 22 dakika, 4 saniye önce

Dördüncü ayaktaki numara hatası düzeltildi.



Yedilinin ilk ayağını North Valley, Young Bond, Külünk Ağa tutuyorum.

 

Palermo’yu yine ilk at tutmakla beraber, programı göründüğünden daha kolay bulduğum için risk etmek istemiyorum. Mesafesine dönen Büyük Baba, güzel kısa kum pedigrisi ve istikrarlı yapısıyla Kavacık Beyi ve en iyi olduğu kısa kuma dönen Royal Capucino rakipleri.

 

Akarca Beyi’ni jokeyine bakmadan önce tek tutuyordum ama Okan Pazar’a 1200 İzmir çiminde güvenmek içime sinmediği için çok istesem de tek bırakamıyorum. En iyi olduğu mesafeye çıkan Bekirim, çime yatkın pedigrisiyle Naldökenli Gakgoş, yeterli hazırlığı var görünen Wait For İt ve 1200’ü daha iyi olacak Last Roman beşlisiyle ikinci ayağı geçiyorum.

 

Mirzalağa’nın kısa çim kabiliyeti ve performansı grubun çok önünde. Nevruz Çiçeği’nin 1200/18 içine düşürmesi biraz göz korkutsa da İzmir çiminde Mirzalağa’nın 17 leri görebileceğini düşünüyorum. Beklemeye de uyum sağladı ve çok iyi yer tutması İzmir çimi için çok önemli, kazanmasını bekliyorum.

 

Isle Of Palms’dan gelen Tınasoğlu misliler ve yedili ganyan için bankom. Yarışlarını vasat bulduğum Pretty Duches ve Sarışın Kurt karşısında en iyi yarışını yapacağını ve kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

Aaltılı için diğer iki tay da yazıp kapatılabilir.

 

İlk yarış performansı, pedigrisi, eşgaliyle gruptan farklı görünen Daybahadır’ın kaybetmesi sürprizdir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,4,3,6

2.Ayak: 2,1,8,14,16

3.Ayak: 1

4.Ayak: 2,,8,1

5.Ayak: 4

6.Ayak: 3,2,4,10,12,9


Cengiz Gürbüz