• 15 Temmuz Kocaeli

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 9 ay, 1 hafta, 4 gün, 11 saat, 28 dakika, 37 saniye önce

Yurdakul özel mesafesini yakalamış durumda ve tam dişine göre rakiplerle koşacak. 1200’de yürütüldüğü yer doğru seçilirse kolay şekilde hızlanabilen bir at. Biraz uzadığı zaman sonları anormal zayıflıyor ama 1200’ü bulduğunda her yerde akışını koruyan bir Yurdakul izleyeceğimize eminim. Umarım son Kocaeli yarışları ölçüsünde koşabilecek sağlıktadır, kazanmasını bekliyorum.

 

Üç yarış ören Daylıght’ın özellikle son koşusu etkiliydi, pedigrisinde kum ve kalite barındıran bir at. İlk kez böylesi uygun grupla, belirli bir form yakalamışken koşacak, tempo da lehine görünüyor. Alternatif banko olarak değerlendirebilirsiniz.

Bordo Mavi, yarışın diğer kaçak atı Alija’dan erken kurtulabilirse bitirebilir. Hazeyn grubun en istikrarlı, performanslı ismi. Yarışın içinde sakin kalabilmesi böylesi rakiplerle koşacağı bir mesafe yarışı için avantaj, mutlaka yazılmalıdır. Güçlü pedigrileriyle Janssen ve Sunny Victory daha sonra şans verdiğim isimler.

 

Üçüncü ayak Sun Of Day, Hopeful ve Find The Way üçlüsüyle normal şartlarda kapalı bir koşu.

 

Son ayaktan yüzde 2,3 civarı bir agf çıkabilir zira Kral Antep, Los Galacticos, Okinava gibi gelişim gösterebilecek, yarış görmüş, ilk defa mesafeye çıkan dolayısıyla patlama yapabilecek müthiş cazip taylar var. Mümkün olduğunca bu yarışı azaltmamanızı, özellikle bu üçlüyü kesinlikle dışarıda bırakmamanızı öneririm.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5

2.Ayak: 11,,2,5,6,8

3.Ayak: 3,2,1

4.Ayak: 4,2,3,7,1

5.Ayak: 5,1,4,8,11,2

6.Ayak: 8,9,3,2,6,7,12,13,14,10


Cengiz Gürbüz