• 15 Temmuz Kocaeli

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 9 ay, 1 hafta, 4 gün, 1 saat, 27 dakika, 50 saniye önce

Birinci sınıf Şart-1 performansıyla yarış hayatına başlayan Şans Kaynağı, kısa ara sonrası yeterli hazırlanmış görünüyor. Zaten tayın bu güne kadar çok sayıda işi var. Nefes problemi yaşamayacaktır, benzer performans kendisini üst üste kazanmaya çok yakın kılacak.

Miraykız’ın kaba kumda daha etkili olacağına inanıyorum. Grubun pişkin taylarından biri. Öte yandan Mavilikız ve Öykü Kızı gibi çok süratli taylar var. Bu tempoda beklemek şansını arttıracaktır. İyi koşmasını bekliyorum, ikinci ve son şansı ona verdim.

İngiliz tay yarışının 1400 metre olması önemli. Kontrolsüz bir tempo yarışı sürprize açık pozisyona getirebilir. Kalk Gidelim grubun en iyi kum yarışlarını koştu. Ankara’ya göre uygunlaşan rakipler yanında bu kez kazanmaya daha yakın duruyor. İyi orjinli Miss Tuana son yarışında kıpırdadı. Öne düşmeyi hedefliyorlar, yarış buna uygun görünüyor, kazanabilir. At ve jokey stili itibarıyla yarışın sonunda enektin olma ihtimali Diga Me. Tatminkar ilk yarışı da göz önünde tutulup şans veirlmelidir.

Bildenhan’ın istediği tempoyla boş kalacak olması, Karamustafa hariç seçeneklerin şansını azaltıyor. İki at yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,4

2.Ayak: 7,2,4,10,3

3.Ayak: 4,6,3

4.Ayak: 2,6

5.Ayak: 2,6,5,3

6.Ayak: 1,5,7,3,9,10,6


Cengiz Gürbüz