• 16 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 2 gün, 12 saat, 44 dakika, 15 saniye önce

Bilbilan ve Pirsus’un beraber koştukları bir yarışı kazanma şansları zayıf. Uygun bir grupta belki Pirsus zorlayarak öne gelip direnebilir ama bugünkü rakipler arasında bitirebileceğini sanmıyorum.

Asaletli Özcan’ın stiline çok uygun, sabırlı bir yakın bekleme yapabilirse son ana kada ryarışınde kalacaktır. İdeal mesafesini bulan Kozan Dağı grubun ve yarış gidişinin uygunluğuyla ikinci tercihim. Savaş Atı bu tip yarışlarda çok güzel saklanabiliyor, Kocakaya’nın bu tip atlarda başarısı malum, ilk ayağın sigortası benim gözümde Savaş Atı.

 

Bled son yarışıyla Adana’nın müzmin Maiden dişilerine üstünlük sağlayacaktır. Dong Feng, İskeçe gibi atları yazamaya gerek yok.

İlk yarışı fena olmayan Peri Lina, kumda biraz daha ileri gidebilirse potansiyel anlamında Bled’in tek rakibi.

 

Domates Güzeli dış startı çekemediği son koşusunda, az atlı gruba rağmen yarışın iki üç  farklı noktasında sorun yaşayıp düzlüğe istediği sermayeyle çıkamadı. 1400’ün de biraz uzun geldiğini düşünüyorum.

Bugün yine Bilgeprenses ile teke tek niteliğinde bir yarış koşacak. Bu sefer en dış startı çekebilmiş, mesafe iki yüz metre düşüyor ve Ahmet Çelik gibi daha sakin ve yarış içinde ne yaptığını bilen bir jokeyle koşacak. Yerini daha kolay alıp Bilgeprenses’e yakalanmayacağını düşünüyorum, bankoya ihtiyaç duyanlar Domates Güzeli riskini alabilir.

Bilgeprenses ve Prenses Aslı ile son ayak çok büyük sürpriz olmazsa kapanıyor.

Bol şanslar..

 

Not: Adana programını baya baya beğendim, imkanı olanların eleme yapmadan oynamasını öneririm.

 

1.Ayak: 4,2,6

2.Ayak: 7,4,12,11,6,5

3.Ayak: 2,8,1,10

4.Ayak: 6,8,1,5,3,10

5.Ayak: 1,7

6.Ayak: 6,,4,13


Cengiz Gürbüz