• 16 Aralık Bursa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 ay, 6 gün, 23 saat, 55 dakika, 34 saniye önce

Lucky Racer çabuk ayaklı, Bursa’ya çok iyi uyum sağlayan ve Maiden’dan çabuk çıkabilen bir pedigriden geliyor. İkinci anne Simbatu baskın bir kısrak, bütün tayları kolay Maiden’dan çıkan ve kısaya çok yatkın isimler. Lucky Racer’da Ankara’daki son çim yarışında ışık yaktı, eşgal olarak Simbatu taylarına zaten çok benziyor. Bugün ıslanan sahanın da lehine olacağını düşünüyorum, 1200/15 galobuyla bu zayıf grupta günün risk edilebilecek atlarından bir tanesi.

İlk ayağın kapalısı için çok at yazılmalı, o yüzden oyunu kolaylaştırma ya da alternatif denemeler yapma adına Lucky Racer’ı risk edebilirsiniz, tam sıralamam şablonda.

 

Ekürilerin hepsi belli ölçüde şanslı ama hiçbirine tek yazacak kadar güvenemedim. Islanan sahada Turgut Usta’nın şansı arttı, Dökerbey, Yedikaranfil, Dinçbey, Muson Rüzgarı, Şahinter, Cankoparan sıralaması da yarışın kapalısı için yazılmalı.

 

Bursa Güzeli uzun süredir bu kadar uygun grubu kısada ve boş kalacağı şartlarda yakalayamamıştı. Bugün mutlaka yazılmalı. Warrıor Lady’nın ıslak sahayı seveceğini düşünüyorum, abisi Warrıor Hawk ağır çime, ıslak kuma bayılırdı, Warrior Lady’nin de eksilmeyeceğini düşünüyorum, grup da yine çok uygun. Pour Toı için de ıslak saha avantaj gibi görünüyor, kaba kumda hiç tutmuyorum ama bu sahada ve en iyi koştuğu mesafede yazılabilir. Son tercihim Sessizce Geçer.

 

Altıncı His uzun zamandır bu kadar uygun rakiplerle koşmamıştı, kazanmayı zor beceren, biraz kaprisli bir tay ama bugün sahanın da ıslanmasıyla bu grubu geçmeye çok yakın olduğunu düşünüyorum. Ankara yarışlarını koşarsa Beratbey falan dinlememesi lazım. İki bankolu oynayacaklar için öncelikli seçenek Altıncı His olmalı.

Pistin ıslak olmasıyla Özyel’den biraz çekindim bugün. Önde boş kalsa bile Oğlum Kayra’nın erken yürütüp Özyel’i muhtemelen bozacağını düşünüyorum ama eğer ıslak kumu çim gibi koşacaksa, tempo ne olursa olsun Özyel çok şanslıdır, yeri olanların onu da yazmasını önerebilirim.

 

Junıor Zappa’nın bu vasat gruptan çok farklı bir potansiyeli var ve ilk yarışı da gayet yeterli. İkinci annesi Hazal kısa mesafede sürekli iyi yavrular veriyor. Special Edition, Barrera, İlle de Oğlum bir çırpıda aklıma gelenler. Speacal Edition’un ıslak saha performansı meşhurdu, özellikle İzmir’de ıslak kum bulduğu zaman Special Edition ölümüne dayanıyordu.

Bu pedigrinin Royal Abjar destekli ürünü Junıor Zappa’nın çok zayıf grubu geçmesi gerekir, bankom.

 

Islanan sahayla beraber yarışın ağır favorileri Terex ve Balballılı’nın şansının bir parça da olsa azaldığını düşünüyorum, Lady Falcon’u da sigorta olarak mutlaka yazalım.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6/4,7,2,1,8,5

2.Ayak: 2,4,3,5,7,8,9,10

3.Ayak: 1,5,2,8

4.Ayak: 3/8

5.Ayak: 5

6.Ayak: 4,1,5