• 16 Ekim Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 5 ay, 1 hafta, 5 gün, 23 saat, 51 dakika, 58 saniye önce

Sınıf yarışta beklediğini bulamayan Shorty, kazanma koşullarına dönüyor. Yarışın objektif favorisidir. Stilini koşabilme şansını bir kez daha yakalayan Obrada, çık bitir yarışını en iyi Ankara kumunda koşuyor, yarışın olmazsa olmaz. Kısayı daha etkili koşan White Spear, bekleyen grup içinde tercih ettiğimi isim oldu. Üç at bende yeterlidir.

Bankom Tunçdağ-Kara Eski ekürileri. Tunçdağ’ın erken yürüdüğü son sentetik yarışı ölçü almıyorum.  Gücünün maksimuma ulaştığı pist Ankara kumu. Ekürisinin tempo desteğiyle sonuca gideceğine inandım. Boraks Ankara ağır çim yarışında piste batıyor göründü. Sert çim dışında sınıf yarışta zorlanacağına inanıyorum. Diğerleri Tunçdağ’ın Ankara performansıyla boy ölçüşebilecek taylar değil.

Hazır olmadan gördüğü iki yarışın sonuncusunda ışık yakan Birol Bey bugün kesinlikle ihmal edilmemeli. Anne tarafında vasıfları fizik olarak edinmiş görünüyor. Son yarışında gösterdiği kısa mesafeli süratle yetenek anlamında da ışık yaktı. Tenedos’un kızı Ipaxıema’dan 1500 metreye uzayan mesafede ilk yarışına göre kayda değer çıkış beklenmelidir. İlk yarışı da tatminkar sayılır. Sonra Golden Storm tutuyorum.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 2,7,8,3,5,6,11,4

2.Ayak: 8,4,2

3.Ayak: 8 (Tunçdağ)

4.Ayak: 3,6,2,4

5.Ayak: 1,7,3

6.Ayak: 4,1,5,7,6,9


Cengiz Gürbüz