• 16 Eylül Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 gün, 4 saat, 9 dakika, 42 saniye önce

Harputhanı yetmiş günlük aradan sonra çok uygun bir gruba çıkıyor. Kısa performansı biraz daha iyi gibi görünse de bu grubu her mesafede geçecek potansiyeli var. İki rakip gözüme çarptı; fakat ikisini de içime sinerek eledim. İlki Buzul. Ara vermiş ve uzun mesafeye ilk kez çıkacak olması, Beşiryıldız’ın presi gibi sebeplerle zorlanacağını düşünüyorum. Diğeri Gülen Efe, Harputhanı ile direkt kıyaslama yaparak eledim. Çok geniş oynama imkanı olanlar Gülen Efe’yi de yazabilir, bende Harputhanı banko.

 

İkinci ve üçüncü ayak tay yarışları cazip sonuçla bitmeye açık görünüyor, özellikle ikili İngiliz Maiden’ın da çıkış yapabilecek çok sayıda at var. Mümkün olduğunca sıralamayı takip etmeniz tavsiyemdir.

 

Birkasım, Kadhan, Benyoğum, Parpali dördüncü ayak sıralamam. Birkasım, Kadhan’ın yanında, yarış kazanması için gerekli olan düzlük başı avansını alamaz gibi görünüyor ki bu senaryoda yarış dört ata da gidebilir, dikkatli olmakta fayda var.

 

Feyazan’ın güven veren stili ve grubun bir tık üstünde mesafe kalitesiyle net favorim. Khor Kalba’nın uzunu zayıf görünse de grubun uygunluğu ve önde çok kolay yer tutacak olmasıyla ciddi şansa sahip. Eski direnci olmayan Absolute Power’dan muhtemelen erken ve kolay kurtulacak,  mutlaka yazılmalı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 4,1,6,2,3,5,8

3.Ayak: 7,2,4,6,8

4.Ayak: 6,1,2,5

5.Ayak: 5,1

6.Ayak: 2,4,3,,1,6


Cengiz Gürbüz