• 16 Eylül Ankara

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 1 hafta, 3 gün, 13 saat, 51 dakika, 11 saniye önce

İlk altılı için Zonaro - Aybüke;  Ser Emir, Serdümen Umutlu; Sharpa banko tutuyorum.

 

Serdümen performans ve güç anlamında yarışın favorisi, kısa aradan sonra hazır dönecekse kazanması ilk ayağın en normal sonucu. Umutlu bugün kaçmadan koşmayı deneyecek, Kocakaya etkisi ve çok ümit veren görüntüsüyle iyi koşacağını düşünüyorum. Üçüncü ve son at olarak Ser Emir tutuyorum. İlk altılıyı yazarken gözüme çarpmadı ama mesafenin 1400 olması, Cansülo taylarının yarış içinde sakin kalıp gücünü son iki yüze çok iyi saklayabilen karakterleriyle Ser Emir’e inanmaya başladım, Serdümen de biraz eksik koşarsa neden olmasın.

 

Sharpa günün en net favorisi, Armonda – Mıss Planet arkası dolu dolu yarış koşan Sharpa’nın, uzayıp iyice lehine hale gelen bu mesafede Hafo’ya falan geçilmesi sürprizdir, bankom.

 

Aloysha’nın kaba kumda Ulukız’dan bir tık iyi olacağını düşünüyorum. Ulukız kaçıp, Aloysha iki gidecek, boş kalan, üst düzey Kaizbertleri lüt yaparak geçmek zor; fakat Aloysha’nın da en Ulukız kadar yarış karakteri yüksek, rakibinin teklediği yerde bastırıp uygun gruba dayanacağını düşünüyorum, ikinci tek için Aloysha düşünülebilir.

Rakip önce Ulukız yazılmalı. Yarışın erken süratlenme ihtimaline karşı, Bursa’daki son yarışı ve kum potansiyeli iyi olan Endergül yazılabilir.

 

Bol şanslar..

 

 

1.Ayak: 3,4,2

2.Ayak: 4

3.Ayak: 9,2,3,4,5,8

4.Ayak: 2,3,4,5

5.Ayak: 2,,1,7

6.Ayak: 12,7,5,10,3,4


Cengiz Gürbüz