• 16 Haziran Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 3 gün, 12 saat, 4 dakika, 50 saniye önce

Çölan Rüzgarı kısaya daha yatkın ama bugünkü gibi boş kalabildiğinde bu mesafelerde de etkili oluyor, net favorim. Doctor House’un erkeklerle tabela dibinde geldiği yarışlar bu grup için gayet iyi, orijinin çok altında kalan atlardan bir tanesi, zayıf grupta kesin iyi koşacaktır. Aradan döndüğü yarışı çok iyi olan Royal Set, grubun uygunlaşması ve mesafeye yatkın görüntüsüyle son tercihim.

 

İkinci ayak için en sağlıklısı çok atla geçmek ama küçük oynayanlar için, yarışın muhtemel süratini düşününce, üç atı risk alabilecek kadar önde tuttuğumu belirtmek istiyorum. Arpello’da kıpırdamalar var ve bu kadar uygun grupla uzun süredir koşmamıştı. Kısa sprintiyle çok etkili olacağını düşünüyorum. Green Puss ve Rıver Cat’de yarışın temposu ve grubun çok uygun olduğu atlar.

 

Yakın gidip kısa sprintiyle yarış kovalayan Rio Karnavalı için uzun süredir ilk defa boş kalma imkanı olabilir, yarışın iyi atları hep yakın bekleme yapan isimler, öne çıkıp sermayeli kalabilirse Rio Karnavalı’ndan çok iyi  bir yarış gelecektir. Zeytinbağı, Özlenen Gül ve Halenay ile yarışın kapanacağını düşünüyorum.

 

Aşıkbey son iki yarış performansına göre yine çok uygun bir gruba çıkıyor. 1200/22 içinde kalarak Baba Ahmet, Karaçivi gibi atları kamçısız geçen Aşıkbey’in bu gruba normal şartlarda kaybetmemesi lazım. Cazipleştirmek için, yarış gören ve daha iyisini yapabilecek kum yeteneğiyle Çahan yazılabilir.

 

Wellcome bu atların tamamına kolay şekilde hakim durumda, kaçarak, bekleyerek her şekilde koşabiliyor.  Yine kolay kazanacağını düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,7,8

2.Ayak: 7,2,13,,5,11,1,10,4,6,3

3.Ayak: 2,6,9,7

4.Ayak: 7,3,2,4,6,1

5.Ayak: 1,,7

6.Ayak: 1


Cengiz Gürbüz