• 16 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 1 ay, 1 hafta, 1 gün, 3 saat, 20 saniye önce

İlk ayakta süratli tayların sonuca gitmesini bekliyorum. Yarış gören Semih Bey dominant kısa mesafe pedigrisiyle gruptan farklı sınıfa sahip. Yarış içi kolaylığını düzlüğe de biraz daha uzun sprint olarak taşıyabilirse kazanmaya çok yakın.  Hem Güntay hem ikinci anne Cini faktörüyle sürat kalitesi bu gruptan çok çok farklı. Quin Aba, Zavallı Çoçuk ve mesafesine dönen Memohan rakipleri.

 

Neşvan hem performans hem yarış stili itibarıyla bu grup için kaybetmesi oldukça zor bir yapıya sahip. Neşvan gibi iyi yer tutup yarış gidişindne etkilenmeyen, istikrarlı favorileri geçebilmek için bir atın güç gösterebilmesi gerekir. Bu grupta bunu yapabileck iki at var, Anadolu ve Meydanoğlu.

 

Altın Kop, Berthold gibi çok süratli bir atın üstüne erken yürümesine rağmen bu gruba direnmeyi başarmıştı. Özcan faktörüyle Brece Weyn epey tutuluyor ama o yarışta bile geçilmediyse, Kalamendo gibi Berthold’dan çok daha zayıf, Altın Kop’u erken yürütmeyecek bir atın yanında Altın Kop’u geçebilmesi benim aklıma yatmadı. Bankom Altın Kop.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,10,7,4

2.Ayak: 10,9,11,3,2,1,6,12,14

3.Ayak: 3,,2,10

4.Ayak: 1

5.Ayak: 2,4,8,,3,5,6

6.Ayak: 5,2,3,10


Cengiz Gürbüz