• 16 Mart Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 1 hafta, 11 saat, 48 dakika, 18 saniye önce
Elazığ Güzeli'nin son yarışında mesafe problemi bariz şekilde hissedildi. Elazığ Güzeli stiline sahip atlar, esas olarak orijinine bakılmak suretiyle kısaya daha yatkınlar. Yine de, sık sık istisna çıkarabilen bir durum olduğu için, kısa sprintli ve yarış içinde kolay giden atlara kesin ''kısacıdır'' diyemiyoruz. Elazığ Güzeli kaideye uygun biçimde uzunda diriliğini yitirdi.
 
Bugün mesafesine dönüyor, grup ve yarış gidişi de gayet uygun. Grubun iyi atlarının genelde öne hamle yaparak başarılı olmaları da Elazığ Güzeli'nin şansını arttıracaktır, yeter ki Hamedi sabırlı bekleyebilsin.

Cracker Baby için 1400 uzun görünüyor, benzer stilde veya kaçan ata etkili hamle yapabilen Deep Love, Free Power, Lady Buckhingam gibi atların olmasından da olumsuz etkileneceğini düşünüyorum. Benzer şeyler Deep Love için de geçerli. Tinemis aradan geliyor ve bence Elazığ Güzeli akdar iyi bir kum atı değil. Shanghaıs Girl'ü kronikleşen ve abartılı bir start problemi olduğu için eledim. Sonuç olarak bankom Elazığ Güzeli oldu.
 
 
 
Gönül Kırmaz dişi grupları kadar hakim olmasa da erkeklerin iyilerini de geçebiliyor, yine tartışmasız favori. Captain Steel erken hamle yapmaya kalkarsa düzlüğün başında Gönül Kırmaz'ın yanına gelip rakibine sorun yaratabilir. ( hakim olabileceğini sanmıyorum ) Daha iy olacağı mesafeye çıkan ve artık tecrübe de kazanan Sarı Efe sigortamız olsun.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 5
 
2.Ayak: 3,8,2,7,6,5,11
 
3.Ayak: 1,,4
 
4.Ayak: 1,4,8,6,7,5
 
5.Ayak: 7,4,1,2,9
 
6.Ayak: 2,1,8,7


Cengiz Gürbüz