• 16 Mayıs İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 11 ay, 1 hafta, 3 gün, 9 saat, 14 dakika, 52 saniye önce

Dişi Tay Deneme’de İllüzyon – Light Of Darkness ikilisini ayrımsız değerlendireceğim. Light Of Darkness bugüne kadar yazmadığım her yarış beni yanılttı; fakat son koşusuyla ben de ikna oldum. Rakip İllüzyon dahi olsa kendisi bir dişi yarışında görmezden gelinmemeli.

Bu sezon Adana ile başlayan ve çok iyi bir sezon girişi yapan Sun Time, bankomdur. İdeal mesafe, çok uygun grup koşullarının yanında kilo avantajını da yakalıyor. Bu formu ve orta mesafe kalitesiyle Sun Time, bu programı taşıyabilecek bir banko tercihidir.

ETD’de tam bir meydan savaşı olacak. Harika bir yarış izleyeceğiz.

Favorim Fiero Mio. Preveze galibiyetinde pedigrisiyle bire bir örtüşen bir kalite yakaladı. Henüz hala tecrübesiz olmasından ötürü böylesi kalabalık ve güçlü bir grupta beklemeyi sorun yaşamadan kabullenirse sonuca yakın görünüyor. Hep Beraber havasıyla koşan Burgas, orta mesafeye cuk oturan görüntüsüyle kesinlikle söz sahibidir. Mamba Forever’ı son koşusunda ilk kez beğendim. Bugüne kadar ön tarafı kaçırmadan koşmaya çalışıyordu. Bu yarış özelinde geri beklemeyi tercih edecektir ve bu tercih performansını olumlu yönde arttırabilir. Benzer şeyler Thor The Wings için geçerli, Torok kalitesini bire bir yansıtan sptint karakteri ve eşgaliyle yarışın off the record yıldız adaylarından biri. Gülüm Osman, doğru yerde saklanabilirse şans yaratabilir. Son olarak Red Orchestra tutuyorum. Anne hattı tamamen çim karakteri taşıyor ve tayda Lion Heart’dan ziyade anne tarafının dominant özellikleri var. ETD’de bomba gelecekse Red Orhestra bunu başarabilecek  potansiyeli vaat eden en güçlü isimdir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,1,6,2,3,4,8,9

2.Ayak: 8 (Sun Tıme)

3.Ayak: 4,7

4.Ayak: 5,1,3,6,8

5.Ayak: 3,2,4,5,6,1

6.Ayak: 6,4,10,18,7,16


Cengiz Gürbüz