• 16 Nisan Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 1 hafta, 2 gün, 9 saat, 51 dakika, 41 saniye önce

Ankara’da Yıldız Tozu gibi oldukça ağır ve haklı favori olmasına karşın para verebilir bir program var. Doğru elemelerle iyi bir kurgu çıktığına inanıyorum. 

Etkili dişileri buluşturan üçüncü ayakta favori Secret Power’dır. Üçlü gelişim ve uzayan mesafelerde  grup 1 kalitesi vaat eden bir kısrak. İdeal bir başlangıç yarışı tercih edilmiş, tartışmasız favoridir. Moldau oldukça verimli bir kış sezonu geçirdi. Düzlük çok cesur ve agresif bir tay olup pedigrisinde kaliteli çim materyali de var. Hatta ideal pistinin çim olmasını bekleyebiliriz, şans verilmelidir. Pişkin ve yetenekli tayların olduğu, ilk yarışını koşan tay için ciddi kalite gerektiren bir yarışı kazana Clarıce Starlıng, ahırının yıldız adaylarından biri olup her türlü dişi yarışında söz sahibi görünüyor. Ballı Kaymaklı’yı şablona almadım. Son yarışını bence daha kolay kazanmalıydı, son vitese kadar kullanıp ancak fotodan çıkabildi. Biraz da daha kısayı seviyor. Bugün için dışarıda bırakıyorum.  

Uzun süredir muntazam çalışıyor görünen Yıldız Tozu, pist mesafe anlamında ideal görünen bu yarışta ve çok uygun rakiplere karşı günün tartışmasız en şanslı ismidir. 

Galia’nın kendini kanıtlamış pedigrisi ve harika eşkali var. Sürati yakalayabilirse üstün kumaşını ortaya koyacaktır. Catanzaro için babası Graystorm’un fizik/idman hali itibarıyla en göz dolduran isim olduğunu söyleyebiliriz. Start avantajıyla mutlaka yazılmalıdır. Solido Hermanos, Best Of Canan ve Yaparsın Oğlum ilaveleriyle yeterli buluyorum. 

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 1,8,2,3,6,7 

2.Ayak: 6,3,2,5,1 

3.Ayak: 9,8,5 

4.Ayak: 1,2,4,5,6 

5.Ayak: 5 (Yıldız Tozu) 

6.Ayak: 11,1,5,9,7 

 
Cengiz Gürbüz