• 16 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 3 ay, 1 hafta, 3 gün, 3 dakika, 35 saniye önce

Kuğu Güzeli bu mesafeyi bu atların yanında koştuğu zaman, üstüne de giden de yoksa bitiriyor. Muhtemelen yine bitirecek ama boş kalmasıyla ilgili içime sinmeyen bir şey var: Ananiya’nın Kuğu Güzeli’ni rakip görüp erken yürümesi…  Böyle olursa en azından Ananiya bence kesin gelemez ve Kuğu Güzeli için de yarışı sıkıntıya sokabilir. Mesafesini bulan Rosemary, Kuğu Güzelinin düzlüğe yeterli sermayeyle gelememesi durumunda tam kazanabileceği yarışı koşacak. Sağlam tutmak isteyenler Rosemary ilave edebilir.

 

Celaliye, Hüsni ikilisinin ne ölçüde birbirini bozacağı yarışı şekillendirecek. Celaliye numarayı verse bile düzlük devamlılığı Hüsni’den daha etkili. Dolayısıyla düzlüğün ortalarına doğru rakibini ekarte edeceğini düşünüyorum ve o noktadan sonra en şanslı isim olacak. Grubun en iyi kaba kum atı. Bekleyenlerden de bence en derli toplu koşabileni Onur. İki tayla risk almak bana mantıklı göründü.

 

Dombra, Perfect Runner; Torosdağı, Altuğhan arasında bitmiş görünen iki yarış var. Kurcalasak da dışına çıkması çok zor. Sonuç olarak misli için iyi bir kurgu sayılabilir. Bütçeniz doğrultusunda misli ölçüsü ayarlayabilirsiniz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,,5

2.Ayak: 3,4

3.Ayak: 8,9,3,1,2

4.Ayak: 2,5

5.Ayak: 1,3

6.Ayak: 6,9,5,2,10,,14,8


Cengiz Gürbüz