• 16 Ocak Urfa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 1 hafta, 1 gün, 18 saat, 28 dakika, 20 saniye önce

Barbel Adana’da kazandığı yarışla kalitesini gösterdi, bu mesafelerde Urfa seviyesinden çok farklı bir potansiyeli var, yine kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

Lapras son yarışında sahtekarlığın allahını yaptı, artık sorunlu mudur nedir bilemiyorum ama bugün grup yine uygun ve öne gelme imkanı da bulabilir. Elemek riskli geldi bana, gününde olduğu zaman Çöl Aslanı’na saldıracak seviyede koşabilir. İkisini yazıp, günün ilk riskini ilk ayakta alıyorum.

 

İkinci ve beşinci ayağa yorum vermeyeceğim, her halükarda parayla bulunması gereken yarışlar olduğunu düşünüyorum.

 

Bawıkal’ın Adana’daki son yarışını beğenmedim. Grup sert gibi görünse de anormal etkisizdi, bugün ters mesafede yine zorlanacağını düşünüyorum.

Hıgh Tree’nin son yarışı çok iyiydi, yaşlıların arasında da etkili olabileceğini gösterdi, ekürileriyle beraber mutlaka yazılmalıdır. Ekürilerin hepsinin belli ölçüde şansı var, o yüzden imkanı olanlar ikisini üçünü birlikte yazıp misli hedefleyebilir.

Beyaz Bulut boş kalabilir gibi görünüyor, kumu çok sevmese de boş kalacağı zaman çekinmek lazım. Deli İmparator’un aradan sonra Doğu’ya gelerek koştuğu kısa yarışı kötü değildi, bu grubu zorlayabilecek potansiyeli var, günün en ters atlarından bir tanesi. Aynı şekilde Comfort Zone’da Adana yarışlarını buraya taşıyabilirse etkili olacaktır. Blacks Wınner, Mardınar, Zahan, Sivrek Beyi son tercihlerim.

 

Tek Zulut Didimoğlu’nun sert kaçmasından olumsuz etkilenebilir. Hatırlarsanız Atiktay’ı da son koşusunda kaçamayacağını bile bile tek verdim ve öne gelemeyince süt dökmüş kediye döndü. Tek Zulut’tan da böyle bir tehlike hissediyorum, bekleyerek de kazanabilir aslıda ama düzlüğü mutlaka önde görmesi lazım, Didimoğlu varken bu çok kolay değil. Sigorta olarak Turna Şahini’ni de yazıp iki at geçiyorum. Diğer atlar gidişat ne olursa olsun Tek Zulut’un yanında içime sinmedi.

 

Rojhat Kızı sezon başından beri benim beğendiğim ve kolladığım taylardan bir tanesi. Son yarışını da gördükten sonra yanın at yazmak bana mantıklı gelmedi. Kaybederse de yapacak bir şey yok, kağıt üzerinde oyunun doğrusu bu.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,8

2.Ayak: 7,6,16,4,1,2,3,8,15,14,10

3.Ayak: 1,16,3,15,14,8,11,13,4

4.Ayak: 1,9

5.Ayak: 2,10,11,1,4,5,6,7,3

6.Ayak: 1