• 16 Şubat İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 1 ay, 1 hafta, 5 gün, 12 saat, 33 dakika, 19 saniye önce

İstanbul’da plase bankoya ihtiyaç duyulan bir program var. Banko adayı olarak öne çıkan New World ve Goldenpass’ın asla güven vermediğini düşünüyorum. New World için ziyadesiyle uzun bir mesafe var. Goldenpass’a grup kalitesi gözetmeksizin numara götürmediğinde güvenilmemelidir. Kanekonun Oğlu’nun arkasında bekleyeceği yarışa böyle bir Agf ile güvenmenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Diğer yarışlar oldukça denk görünüyor. Son yüz metrede hala çözülmeyen pek çok yarış izleyebiliriz. 

Banko tercihim ikinci ayakta Seyfettin’dir. Tayın ilk sentetik yarışı oldukça tatminkardı. Viraja kadar tempoyu dolu kantarma kolay yakalayıp teşvik aldığında da iyiydi. Kaba kuma kıyasla çok daha net yarış yapabileceğini anlıyoruz. Önemli bir mesafe problemi yaşayacağını düşünmüyorum.  

Jumbojet ve Sinan Reis dışında kayda değer rakibi görünmüyor. Sinan Reis pedigri yapısıyla orta mesafe profili taşıyor. 2 bin ve üzeri için biraz daha oturduğunda ve alt gruba karşı okey verilebilir. Jumbojet Kocakaya katkısıyla bu kez göze daha hoş görünse de Seyfettin’in rakibinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Neticede Seyfettin, plaseleriyle öne çıkması muhtemel programda bankomdur.  

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 4,5,3 

2.Ayak: 9 (Seyfettin) 

3.Ayak: 1,6,3,4,5,8 

4.Ayak: 2,3,7,4 

5.Ayak: 3,2,1 

6.Ayak: 7,16,11,13,9,2,6,1,3,5 


Cengiz Gürbüz