• 16 Şubat İzmir ( Guncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 1 hafta, 3 gün, 2 saat, 27 dakika, 16 saniye önce
Sideli nin cikmasindan sonra Wait For İt i tek birakip Kinowanin yanina İlkaan, Bavi Res ve Yalpagan ekledim.


lk ayakı Wait For it'i kim geçebilir mantığı güderek kruguladım. Gallop To West'in Ankara'da uzun yarışları da var ama orta mesafesi bariz daha etkili. 2200'ün çok uzun geleceğini düşünüyorum. Forte için de benzer şeyler geçerli. Bullet Proof'un kumdaki son durumunu pek beğenmiyorum. Senoş son yarışını kazanırken vasat bir dişiye karşı çok zorlandı, eski durumunda kesinlikle değil. Young Bond'un arası var, altmış günlük arayla bu grubu geçmesi için ekstra bir şeylerin olması lazım ki bence zor.
 
Elimde sadece Sideli kaldı. Sideli sabırlı olabildiği zaman bütün kardeşleri gibi uzunu da koşmayı becerebiliyor. Yonaguska'ya çok takılmamak lazım bu annenin bütün tayları kum olmak şartıyla mesafe ayırmıyorlar. Wait For İt - Sideli şeklinde ilk ayak sıralamam oluştu.
 
 
 
Mesafesine dönen Kınowa'yı geçecek bir at bulamadım. İlkaan desek, boş kalsa bile henüz bu seviye bir yarışı kazanacak durumda görünmüyor. My Royal Sun ancak boş kalabildiği bir yarışta Kinowa'ya tehdit oluşturabilir, bugün zor. Yalpagan çok iyi durumda ama 1400'de Kınowa'nın her zaman bir tık gerisinde. Sonuç olarak bankom Kınowa oldu.
 
 
 
Dont Hasitate artık anladık ki son yarışından daha iyisini yapamayacak. Yine üç dört boy startta kalırsa Tharwa'nın alacağı avans ve inatçılığı Dont Hasitate için zorlayıcı olabilir. Rakip önce Tharwa, sonra mesafesine dönen Zafer Meydan tutuyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 1
 
2.Ayak: 5,1,2,6,7,3,4
 
3.Ayak: 4,3,1,6
 
4.Ayak: 4,5,3
 
5.Ayak: 1,3,5
 
6.Ayak: 1,2,3,4,5,8,10,11,14


Cengiz Gürbüz