• 16 Şubat Urfa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 3 gün, 2 saat, 54 dakika, 48 saniye önce

Siverek Diyarı’nın kaybetmesi gibi korkunç bir sonuçla İzmir’de misliler heba oldu, sağlık olsun diyelim. 

 

Mizginhat ve Alinam ikilisi ideal mesafelerine çıkıyorlar ve çabuk ayaklı, çok iyi yer tutabilen kısraklar, bir iki şeklinde gidip çok süratli götürmezlerse kolay kolay yakalanmayacaklarını düşünüyorum. Kara Ateş de sigortamız olsun.

 

Underwood son yarışındaki düzelmiş görüntüsüyle, Tilki ve Yakışıklı Çocuk ikilisinin süratlendirecekleri yarışta çok şanslı görünüyor.

Tilki Yakışıklı Çocuk’tan daha seri, muhtemelen o öne çıkacaktır, tam tersi olup Yakışıklı Çocuk öne çıksa Tilki’yi elerdim, yakın bekleyerek bence hiç şansı yok ama mecbur yazmamız lazım. Yakışıklı Çocuk iki de gitse şanslıdır. Yeterli pedigrisi ve son yarışıyla Green Vıolet ve ilk kez çıkacağı Urfa pistinde Sam Connection’un oğlu Mister Çeko sonraki tercihlerim.

 

Taşçı Pehlivan yarışını yaparsa çok uygun şartlarda kaybetmez, Pekkurt falan formda bir Taşçı Pehlivan’ın kısada rakibi değil. Didimoğlu, Güvenbakan, Yeşiltaş üçlüsünün çok süratlendirecekleri yarışta, yakın bekleyip istediği zaman yürütebilen yapısıyla Taşçı Pehlivan kazanmalıdır, bankom.

 

Yarış içinde ciddi uyum sorunu yaşayan Kıng Valley’in ciddi bir kaybetme ihtimali olduğunu düşünüyorum, programın en cazip tarafı Kıng Valley çok ağır favori olması. Yarışta kapalı kutu çok geride kalmış taylar da var, yani sadece plaselerin değil çok geride kalan atların da şanslı olabileceğini düşünüyorum.

Musleram’ın Adana yarışları fena değil, Urfa’da çok daha etkili olabilir. Yonaguska’nın kızı Aslankız eğer çabuk öne gelebilirse çok tehlikeli. Bosporus’un kızı Bosporus Beauty’nin galopları fena değil, ilk yarışında zayıf grup yakalamış. Amari son koşusunda hafif tereddütlü çıktı ve kötü yerlere kaldı, 1400 biraz uzun olsa da, kolay yürütebilen yapısıyla şanslı olabilir. Son tercihim Mıtrovıca.

Bol şanslar..

Ufaltmak için ikinci ayakta Underwood - Yakışıklı Çocuk ikilisiyle geçilebilir.

1.Ayak: 2,3,4

2.Ayak: 4,5 / 3,10,2

3.Ayak: 6

4.Ayak: 8,3,2,1,10

5.Ayak: 5,6,9,10,8,11

6.Ayak: 4,2,9,5,6