• 16 Temmuz Ankara

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 9 ay, 1 hafta, 1 gün, 7 saat, 24 dakika, 8 saniye önce

Uzunda Katı Semih’e numarayı bırakmak zorunda kalan Lord bu mesafede daha ısrarcı olup öne çıkacaktır. Dolayısıyla süratli bir yarış olacak, Lord’un bitirebilmesi için startla beraber Katı Semih’i ekarte etmesi lazım, yapabilir mi? zor görünüyor ama yine de Lord’u dışarıda bırakmak bu mesafe ve grupta riskli. Mesafesine dönen Boztepebeyi favorim. Başpehlivan istikrarını korumaya devam ediyor, bu gruplarda kilodan bağımsız şekilde her zaman gelebildiğini biliyoruz. İkinci şansı ona veriyorum. Lord’u da yazdığımızda bence yeterlidir.

 

İrem Su 1400’ü bulduğu zaman bu ruba bir şekilde hakim oluyor. 1200 koşulduğunda Gıpsy Danger, The Daughter Sun gibi gücü artan rakiplere 1400’de hakim olmak İrem Su için daha kolay. 1600’ü kendisi eksik koştuğu için otomatik şansı azalıyor. Sonuç olarak, bu atlarla ideal mesafesini koşacak, doğru yeri bulup az farkla da olsa kazanmasını bekliyorum.

 

Son koşusunda erken yürüyen Iconic Akın gibi idareli bir jokeyle daha etkili koşacaktır. Pedigrisinde orta mesafe, çim kalitesi, sprint özelliği barındıran bir tay. Tecrübe kazanıp stili oturdukça etkili bir kısa mesafe sprinteri olacağını düşünüyorum, favorim. Rakibi Oporto.

Bol şanslar..

Not: Elazığ şablonu için kesin kararımı çaıltıktan sonra duyuracağım.

 

1.Ayak: 4,7,1,2

2.Ayak: 2,1,7

3.Ayak: 3

4.Ayak: 2,5,1,3

5.Ayak: 4,6

6.Ayak: 5,2,7,12,3,4,11,8,10,1


Cengiz Gürbüz