• 16 Temmuz Ankara

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 3 gün, 18 saat, 4 dakika, 24 saniye önce

 

 

Heart Of The King’in son koşusunun iki açıklaması olabilir; takı değişikliği veya 1600’ü yapamaması. O yarışa rağmen kulaklık ısrarı devam ediyor, demek ki kulaklık ile alakalı olmadığına eminler. Halbuki kulaklık olmadan da tay yapabileceğinin en iyisini yapıyor. Bu şekilde yarışa konsantre problemi yaşıyor olabilir, bugün net biçimde anlayacağız. Gruptan net olarak üstün 1200 yeteneğiyle öncelikle değelendirilmeli.

Expectancy yarış hayatının ilk iki koşusu olmak üzere iki kez çim koşup hayal kırıklığı yarattı. Eloin, Wind Blast gibi çim yapabilen atların kardeşi olduğu unutulmamalı; son yarışı muazzam olup şeytan zekasıya binmeye başlayan Kocakaya faktörünü de düşünerek şans verilmelidir. Son koşusunda toplarlanan, 1200’ün özel ismi Sesil Sultan sonraki tercihim. Üç tay arasından kazanan çıkacaktır.

 

Bankom Gölgeyele

Rakiplerini ve yarışı biraz analiz etmeye çalışalım. Özbilden’in ara sonraki yarışı idmansız bir at için çok kötü değildi ama kazanabilmek için bence hala biraz zamana ve kondisyona ihtiyacı var. Akarnejat sezona berbat başladı ve üst üste koşulmaya devam ediliyor, hiç tutmuyorum. Onurluefe’nin kendi çapında bir istikrarı var ama tepesinde Özbilden’i hissedip Gölgeyele’ye direnebilecek bir gücü olduğuna inanmıyorum.

Bı şartlarda, ikinci yarışı çok iyi olmak üzere ara dönüşü iki yarış görüp tepe noktasına yaklaşan, mesafeli yarışlarının düzlüğüne çok kolay ve dolu gelip etkili de yürüyebilen Gölgeyele banko tercihimdir.

 

Program kolay değil, bulunacaksa para istiyor, ufaltmak isteyenler Heart Of The King banko tercihinden başka bir şey düşünmemeli.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,6,1,3,4

2.Ayak: 7,1,11

3.Ayak: 7,3,6,5,1

4.Ayak: 5 ( Gölgeyele )

5.Ayak: 1,3,8,5,9

6.Ayak: 7,4,10,6,3,5,11


Cengiz Gürbüz