• 17 Ağustos Kocaeli

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 8 ay, 1 hafta, 1 gün, 13 saat, 6 dakika, 15 saniye önce

Kocaeli’de düğümü üçüncü ve beşinci ayaklarla çözmeye çalışacağız. Profesyonel kumar programı var, şans yanımızda olsun.

Golden Sand Ankara’da koştuğı hedefsiz yarışlardan sonra Bursa kumunda orijin kalitesini hissettirdi. Anne hattı son derece üretken ve kaba kumda kazanıco bir hat olup bu gruba yeteneğini gösterecektir, favorim. Good Fellas pedigrinin anne tarafından kum taşıyor. Çok iyi form yakalamış olup kesin iyi koşmasını bekliyorum. Munnıngs Son idman karnesi itibarıyla net olarak burayı hedeflemiş görünüyor. İlk yarışında gösterdiği yetenek ihmal edilmemeli. Pisi tanıyan ve kumda tatminkar işler çıkaran Arslanhan dördüncü ve son tercihim oldu.

Bankom beşinci ayakta Yıldırımizi’dir. Ankara ikametli bir at. Maiden’a çok sayıda at gelicne bedava kamyon bulup koşalım niyetiyle bu yarışı tercihlemiş. Taylarda ilk kez ters vişraj dönen atlara pek sıcak bakmıyorum ama hem tayın pişkinliği hem pistin kum olmasıyla bunu göz ardı edebiliriz. Perofrmanslı rakipleri Dorukanat ve Balmalde ancak kaçarak ve sermayeli avans alabildiğinde kazanan atlar. Böyle bir düzlük yakalamışken, koştukça gelişecek ve kum kalitesi yüksek pedigrisiyile Yıldımizi’ye bence güvenmeliyiz, bankomdur.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 9,6,1,2

2.Ayak: 3,5,9,8,6,2,16,14,1

3.Ayak: 4,5,14,2

4.Ayak: 1,3,2,7

5.Ayak: 3 (Yıldırımizi)

6.Ayak: 7,4,11,15,12,3


Cengiz Gürbüz