• 17 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 4 ay, 16 saat, 19 dakika, 55 saniye önce
İlk ayakta yaruışın start yeri önemi bir referans noktası. 50 metre sonra viraja giriliyor. Pıxy, Sefam Olsun gibi numara götürmek isteyen atlar mecbur hızlı başlayacak. Yarışın baştan sona bu atlar için dezavantajlı ve hızlı bir tempoyla geçilmesini öngörebiliriz. Bu senaryoda Real Chance rövanşı almaya yakın görünüyor, açık favorimdir. Dıfferente aradan mükemmel bir yarışla döndü; süratli yarışta beklemesi de var ve galobu çok iyi. Düzlükte favoriye diş gösterebielcek en güçlü isim olduğunu düşünüyorum.
 
Mınd And Lıfe/Aylavyuu Gold arasında kaç kovala yarışı olacak. Aylavyuu Gold numarayı temiz alır görünüyor, göz ardı edilmemelidir. Diğerlerinin Mind And Life'ı bekleyerek geçebilmeleri zor görünüyor.
 
Kapriz'in son yarışına göre biraz daha sıkı bir performans göstermesi gerekli ve bu kabiliyet kendisinde fazlasıyla mevcut. Yetenek paçalarından akıyor. Önü düşme mecburiyeti olmayan, kendini sıkmadan ön tarafın arkasını tutabilen bir at. Bu yönüyle elit Kaizbertler içinde önemli bir opsiyon taşıyor. Açık yarışı değil de burayı tercih etmesiyle ekibi de kazanmayı hak etmiş. Bankomdur.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 4,7
 
2.Ayak: 2,1,6,11,5
 
3.Ayak: 7,2
 
4.Ayak: 2,3,6,4,10,8
 
5.Ayak: 1,6,7,4,3,8,5
 
6.Ayak: 6 (Kapriz)
 
 
Cengiz Gürbüz