• 17 Aralık İzmir ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 6 gün, 2 saat, 23 dakika, 19 saniye önce

İkinci ayak Özerdinç ekleyip, ilk ayak Yoselinda'yı çıkarıyorum.


İzmir bankomu Perception olarak belirledim. Yarış gidişi, grubun uygunluğu ve pistin durumu Perception da karar kılmamı sağladı.

Power Kıng’den numarayı alamadığı son yarışını ölçü almıyoruz. Perception uzun süre devam ettirebildiği yüksek temposunu koyamadığı zaman sıradan bir at oluyor. Bugün bomboş kalacak, öyle bir yarış ki iki gidebilen bire at bile yok. Islanıp lehine dönen pistte,  istediği tempoyu koyabildiği zaman güçlü de bir yarış karakteri gösteren Perception’un bitireceğini düşünüyorum

Laguna Lady bu mesafede zorlanacaktır. Oneandonly çimdeki gücünü kuma taşıyabilirse Perception kadar şanslıdır. Ama işleri biraz eksik görünüyor,  kumu da çim kadar koşamayacağını düşünüyorum. Biraz da Perception’un gidişat avantajından cesaret alarak eledim.

 

İlk ayakta Wındstar muhakkak yazınız. Uzun mesafe Kınowa için zaten problemdi, pistin ıslanmasıyla yarışın iyice ortaya geldiğini düşünüyorum. Son koşusunda berbat bir taktikle koşan Tuğalp kendi stiline dönerse ıslak sahada çok etkili olacaktır. Son ayakta, özellikle ekürilerden Cornelian ve ıslanan pistte biraz daha iyi koşabilecek pedigrisiyle Domıno Gold ikilisi Paramparça’nın yanına yazılmalı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,7,6,5,3

2.Ayak: 9,1,4,5,8,6

3.Ayak: 1,7,,6,3

4.Ayak: 7,6,9,8,5

5.Ayak: 1

6.Ayak: 7,2,3


Cengiz Gürbüz