• 17 Aralık Kocaeli

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 3 ay, 1 hafta, 4 gün, 5 saat, 48 dakika, 42 saniye önce

Haşim Oğlu çim ve sentetikte yakaladığı akıcı düzlük performansını bu piste de taşıyabilirse bu kez bitirmeye oldukça yakın görünüyor. Tecrübe kazanarak Maiden’dan çıkacak gelişimi yavaş yavaş göstermeye başlayan Berkercan, kaba kuma daha yatkın görünen aksiyon yapısıyla rakibinin eksik koşması durumunda ciddi bir şansa kavuşabilir, kesinlikle ilk rakibidir.

Berksoy tayı Mavi Rüzgar yarış koştukça gelişecektir, pistin değişmesiyle Haşim Oğlu ile son aralarında oluşan fark önemli ölçüde kapanabilir. Belli koşullar gerçekleştiğinde taylar arasındaki farklar kısa sürede kapanabiliyor. Haşim Oğlu – Mavi Rüzgar arasında da bu örneği bence görebiliriz. Urfa tecrübesi fena olmayıp kazanabilen bir anne hattına sahip Kara Talip şanslı bulduğum son isimdir.

 

Tlos’un boş kaçacak olması iştah açıcı görünse de Gaddara'nın onu rakip görüp erken yürümesi burayı bir tuzak yarış ortamına sokabilir. İmkanınız ölçüsünde sıralamadan kopmamanızı öneririm.

 

İdeal pist mesafesi uzun uğraşlar sonucu çözülebilen Kıng Victory, henüz bu sınıf bir yarış koşmamış olsa da iyi sinyaller veriyor. Farklı gerekçelerle rakiplerini eksik pozisyonda yakaladığı bu yarışı sonuca götürebilir, favorimdir. Aralı ve galopsuz gelse de öne düşebileceği, uygun bir grupla koşacak grubun en güçlü kum atı Steel Brothers benim açımdan yarışın sigortası.

 

Gruptan net biçimde farklı bir kaba kum yeteneği gösteren Abone, Bursa kalitesine oranla çok daha uygun rakiplerle koşacak olup tereddütsüz biçimde banko tercihimdir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 5,8,2,9,1,6,3,4

2.Ayak: 3,1,6,5

3.Ayak: 2,4,3,7,5

4.Ayak: 5,4

5.Ayak: 1 ( Abone )

6.Ayak: 2,10,5,9,8,1,7,,12,3


Cengiz Gürbüz